njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. mar. 2011

„Dvor“ dva dana bez incidenata, Pink razmišlja o prekidu emitovanja programa

Sponzori se bune što već dva dana kroz kadar ne lete flaše sa vidljivim logom.

BEOGRAD, 1. mart 2011, (Njuz) – U rijeliti programu Dvor poslednja dva dana nije bilo nijedne svađe, kao ni fizičkog sukoba, zbog čega je menadžment televizije Pink sinoć sazvao hitnu sednicu na kojoj je razmatrana čak i mogućnost da se ovaj rijeliti šou skine sa programa, saznaje Njuz iz pouzdanih izvora.

– Učesnici Dvora tokom poslednja dva dana nisu napravili ni jedan jedini ekces, niko se ni sa kim nije posvađao, a o tuči i fizičkim nasrtajima da i ne govorimo, što je presedan kad je reč o rijeliti programu u Srbiji.  Kada je ekipa koja radi na realizaciji Dvora shvatila šta se dešava, hitno je obavestila čelnike TV Pink i produkcijske kuće Media Prime Time, koji su se odmah sastali da odluče šta dalje. Odlučeno je da se za sada ne interveniše, ali da se, ukoliko se još jednom ponovi nešto slično, ozbiljno razmotri mogućnost da Dvor bude prekinut – rekao nam je izvor sa televizije Pink.

Prema navodima našeg sagovornika, gledaocima se šalje loša poruka da u rijeliti šou programima, a i u realnosti, treba biti pristojan, kulturan i izbegavati verbalne i fizičke konflikte, čime se fundamentalno narušava tradicionalni srpski sistem vrednosti uspostavljan decenijama.

– Produkcija je već upozorila učesnike da moraju pod hitno da se, da tako kažemo, dovedu u red i nastave da se svađaju, gađaju flašama, polivaju Sinalkom i vređaju na nacionalnoj, rasnoj i seksualnoj osnovi, jer će u protivnom biti novčano kažnjeni, a oduzeće im i sve dukate, koji su jedan od glavnih motiva za razmirice. Takođe, sponzor je zapretio da će raskinuti ugovor zbog nepoštovanja njegovih proizvoda na Dvoru, jer je ugovorom predviđeno da u toku dana bar jedna flaša sa vidno istaknutim logom proleti kroz krupan kadar neke od kamera na Dvoru – kaže sagovornik Njuza.

Koliko je ozbiljan incident u pitanju, pokazali su i piplmetri, koji su juče zabeležili rekordan pad gledanosti televizije Pink, koja se na listi našla između televizija Art i Metropolis.

Nenad Milosavljević

 1. Tetka kaže:

  I niko se nije upišao, ispovraćao, češao po genitalijama…?!
  Hajde da sledeća vest bude da nijedan Srbin neće da učestvuje u rialiti programu, a još manje da gleda…

 2. scoby kaže:

  A možda čekaju Gadafija…

 3. Jordan kaže:

  Mi moramo sve da uprskamo, pa to ti je!

 4. tamaragv kaže:

  na dnu liste sa artom i metropolisom ahahahahahahahaha

 5. Samo pravi intelektualac može biti sarkastičan , ciničan i duhovit u isto vreme . Dakle , bravo za tekst , Nenade ! Ipak , mislim da pljuvanje pljuvanja nije dovoljno da se neke stvari poboljšaju ( konkretno , reality programi ) . U Srbiji
  ( koja , tobože , želi da gleda samo svađe i tuče ) postoje scenaristi , dramaturzi i reditelji , koji bi mogli da realizuju ovakve programe na profesionalan način i da , pri tome , ostvare visoku gledanost bez banalnosti . Problem je u tome što producenti-diletanti ne angažuju profesionalce , nego se sami bave nečim u šta se ne razumeju .

 6. ducentije kaže:

  koristili se perfex papir u dvoru

 7. Xtro2 kaže:

  Pod hitno uvesti nov reality, nesto kao iz filma Running Man sa Svarcijem.To bi bilo gledano.Bebi Dol i Lepa Lukic beze a iza njih jato besnih dobermana.Bojanic preplivava baru punu krokodila.Boki 13 sa krastavcem u du*etu trci kroz minsko polje.Milina.

 8. vera kaže:

  Programi koji najbolje pokazuju koliko je psiho-bolesnih zavisnika ovog zla u svetu….HM, a stizu i nova saznanja. Nove lekcije tek pocinju da nam se serviraju, nece biti lako prelaziti iz jednog u drugi stvarni rialiti , hahaha…Mnogo srece svima, bas ce vam trebati…AMIN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *