Vozači džipova su potvrdili da su izbori protekli u skladu sa najvišim demokratskim standardima
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. sep. 2019

Džipovi bez tablica kontrolisali da li izbori u Medveđi protiču u skladu sa zakonom

MEDVEĐA, 10. septembar 2019, (Njuz) – Lokalni izbori u Medveđi protekli su u skladu sa zakonom, potvrđuju izveštaji vozača džipova bez registarskih tablica koji su kontrolisali regularnost izbornog procesa.

– Nama je jako važno da izbori proteknu u demokratskoj atmosferi, bez incidenata i sumnji u regularnost – objasnio je Dragan Šormaz poslanik SNS-a – Terenska vozila bez tablica su deo stranačke mašinerije koja je obilazila opštinu, kontrolisala situaciju na terenu i tako glasačima obezbedila da slobodno glasaju za SNS. Oni se nisu tu zadržali, već su dolazili ljudima na vrata i proveravali da li su svi ukućani ispunili građansku dužnost i, u skladu sa zakonom, na biračka mesta, odvodili sve koji to nisu uradili – opisao je Šormaz izborni dan u Medveđi.

I sa samo sto dinara mesečno nam pomažeš da postanemo mnogo bolji. Klikni ovde i podrži Njuz.

Njegove utiske deli i Miša Vacić, lider Srpske desnice koja je uspela da uđe u lokalnu skupštinu.

– Lično sam nadgledao štampanje izbornih listića kako bih bio siguran da nema nikakvih neregularnosti. „Crveni krst” u Medveđi nam je čak omogućio da pogledamo spiskove korisnika njihovih usluga pa smo najugroženijim odneli pakete životnih namirnica. Tako smo sprečili potencijalnu kupovinu glasova i zloupotrebu teškog položaja u kome se nalaze ovi ljudi – istakao je Vacić i poručio da je njegovo zalaganje za slobodne izbore dobro razumeno od strane glasača koji su podržali njegovu listu.

Viktor Marković

  1. scoby kaže:

    A ovo je bilo tek zagrevanje pred naredne ”istorijske izbore”, na kojima će Veliki Vođa ostvariti veličanstvenu pobedu na kojoj će mu pozavideti i Kim lično…

  2. voya montoya kaže:

    A sve je proteklo u najboljem redu,zakljucise i asistenti iz MUPa,ovoga puta bez Dijane Hrkalovic…!! Nakon,ovog velikog dana,proslava je verovatno bila na vrhu Kopaonika…Samo su izostali telegrami podrske…???

  3. Vlada kaže:

    Ako su bili džipovi bez tablica znači prošlo je sve u fer i demokratskoj atmosferi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *