nazad na vrh

Džipovi bez tablica kontrolisali da li izbori u Medveđi protiču u skladu sa zakonom

Vozači džipova su potvrdili da su izbori protekli u skladu sa najvišim demokratskim standardima

MEDVEĐA, 10. septembar 2019, (Njuz) – Lokalni izbori u Medveđi protekli su u skladu sa zakonom, potvrđuju izveštaji vozača džipova bez registarskih tablica koji su kontrolisali regularnost izbornog procesa.

– Nama je jako važno da izbori proteknu u demokratskoj atmosferi, bez incidenata i sumnji u regularnost – objasnio je Dragan Šormaz poslanik SNS-a – Terenska vozila bez tablica su deo stranačke mašinerije koja je obilazila opštinu, kontrolisala situaciju na terenu i tako glasačima obezbedila da slobodno glasaju za SNS. Oni se nisu tu zadržali, već su dolazili ljudima na vrata i proveravali da li su svi ukućani ispunili građansku dužnost i, u skladu sa zakonom, na biračka mesta, odvodili sve koji to nisu uradili – opisao je Šormaz izborni dan u Medveđi.

I sa samo sto dinara mesečno nam pomažeš da postanemo mnogo bolji. Klikni ovde i podrži Njuz.

Njegove utiske deli i Miša Vacić, lider Srpske desnice koja je uspela da uđe u lokalnu skupštinu.

– Lično sam nadgledao štampanje izbornih listića kako bih bio siguran da nema nikakvih neregularnosti. “Crveni krst” u Medveđi nam je čak omogućio da pogledamo spiskove korisnika njihovih usluga pa smo najugroženijim odneli pakete životnih namirnica. Tako smo sprečili potencijalnu kupovinu glasova i zloupotrebu teškog položaja u kome se nalaze ovi ljudi – istakao je Vacić i poručio da je njegovo zalaganje za slobodne izbore dobro razumeno od strane glasača koji su podržali njegovu listu.

Viktor Marković

  1. A ovo je bilo tek zagrevanje pred naredne ”istorijske izbore”, na kojima će Veliki Vođa ostvariti veličanstvenu pobedu na kojoj će mu pozavideti i Kim lično…

  2. A sve je proteklo u najboljem redu,zakljucise i asistenti iz MUPa,ovoga puta bez Dijane Hrkalovic…!! Nakon,ovog velikog dana,proslava je verovatno bila na vrhu Kopaonika…Samo su izostali telegrami podrske…???

  3. Ako su bili džipovi bez tablica znači prošlo je sve u fer i demokratskoj atmosferi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix