njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. mar. 2011

Džon Galijano kreira za Maju Nikolić

Galijano je ubeđen da će Maja zaseniti ostale pevačice na Kupusijadi u Mrčajevcima

PARIZ, BEOGRAD, 6. mart 2011. (Njuz) – Nekoliko dana nakon saopštenja Džona Galijana da se izvinjava za incident koji je prouzrokovao u jednom pariskom restoranu vređajući pripadnike jevrejske narodnosti i glorifikujući ličnost i delo Adolfa Hitlera, njegov novi portparol, Jicak Goldštajn šokirao je modni svet obraćajući se novinarima na konferenciji za štampu, najavljujući saradnju čuvenog kreatora sa srpskom pevačicom Majom Nikolić.

– Gospodin Galijano se uspešno oporavlja na pariskoj klinici „Serž Genzbur“ i u slobodno vreme radi na novoj kolekciji koju jedva čeka da predstavi javnosti. Njegova nova muza, koja ga je inspirisala na rad i koja će nositi ove modele je srpska pevačica Maja Nikolić – rekao je Goldštajn.

Objašnjavajući razloge za ovaj neočekivani potez, Goldštajn navodi da se Džon Galijano igrom slučaja upoznao sa golgotom ove estradne umetnice pretražujući reči „skandal“ i „antisemitizam“ na Googlu. Duboko ga je potreslo što se još jedna ličnost iz sveta umetnosti na drugom kraju Evrope našla u istom neprijatnom položaju kao i on.

– Kada je dalje istražujući na Youtube-u pronašao snimke izbacivanja Maje Nikolić iz popularnog rijalitija „Dvor“ zbog navodnih antisemitskih izjava, Džona je to toliko duboko pogodilo, da je prvo plakao dva sata bez prestanka. Nakon što je preslušao i njene hitove „Tonem do dna“, „Varali me svi“ i „Boli“, i čuo za nedaće kojima je ova umetnica izložena, Galijano je odlučio da njegov novi projekat bude dizajniranje odeće za njene festivalske nastupe. On sada želi da svima pokaže šta znači solidarnost među umetnicima koji su zbog trenutka slabosti podvrgnuti medijskom linču i satanizaciji, i to ne rečima nego delima – nastavlja Galijanov portparol.

Kako je dalje objasnio Goldštajn, svetska premijera nove kolekcije nekadašnjeg glavnog kreatora Diora, održaće se na leto ove godine. Ljudi širom sveta moći će po prvi put da vide Gallijanove modele na nastupu Nikolićeve na festivalu „Banja 2011“ u Vrnjačkoj Banji. Zatim ćemo Galijanove modele imati priliku da gledamo na Kupusijadi u Mrčajevcima, Festivalu Domboš u Malom Iđošu i drugim Majinim nastupima koji tek treba da budu potvrđeni.

U potrazi za dodatnim informacijama o ovoj senzacionalnoj vesti, pokušali smo da kontaktiramo Maju Nikolić, što se nažalost pokazalo kao nemoguća misija. Prilikom zvanja Majinih brojeva kod sva tri srpska mobilna operatera, uvek smo dobijali govornu poruku da je korisniku uskraćeno dalje korišćenje mreže zbog širenja rasne, verske i nacionalne netrpeljivosti.

Nikola Miljković

Nikola Perišić

 1. Milos kaže:

  Fora Ivana Ivanovica. Ionako nije neka.

 2. Tamm kaže:

  Eto kad se nadju srodne duse u svetu estrade :D

 3. gaga kaže:

  Mi,Mrcajevcani, imamo ukusa i znamo ko ce nam pevati na kupusijadi.A Maja neka peva gde je i do sada!

 4. Tagore kaže:

  U ovom tekstu samo autori, dobri poznavaoci cirkusne estrade, nisu dovoljno pijani bili.
  Jack ‘Goldstein’ svojim poreklom dovoljno kaže kako bi, (proterani od Dior-a), John Galliano mogao na grobu pijanog Serge-a Gainsbourg-a da se leči.
  Rođen od majke Španjolke i oca Engleza, Gibraltarac Galliano tačno merilo droge i alkohola našao nije.

  1. urednistvo kaže:

   Pa, nisu jedini. Barem navedu odakle je tekst :)

 5. Tagore kaže:

  Netiquette Rules – (short for “network etiquette” or “Internet etiquette”) čine da nemaju prava. Da nakače link do eventualne zabrane, to mogu, ali da ‘brste’ u HTML – source bez autorskih prava ili još kraćom igricom ‘copy/paste’ da kopiraju na drugom javnom mestu, zakonom je zabranjeno.
  Strasbourg ‘poklanja’: (trijes hiljada € i tri godina odmora). Srećom je naša “srpska dijaspora” dobro obaveštena !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *