njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. aug. 2021

Edvard Norton i Danijel Krejg na srpskom naučili da kažu “ćevapčići”, “jebiga” i “gori deponija u Vinči”

BEOGRAD, 12. avgust 2021, (Njuz) – Holivudske zvezde Danijel Krejg i Edvard Norton, koji u Beogradu trenutno snimaju filmove, uspeli su nakon nekoliko nedelja boravka u glavnom gradu, već da pokupe neke srpske reči i izraze. Oni kažu kako su reči i fraze koje su uspeli da nauče “ćevapčić”, “jebiga”, kao i “gori deponija u Vinči”.

Norton kaže da su ovo stvari koje lokalci najčešće izgovaraju i da im je bilo lako da ih nauče, iako se naravno, malo pomučio sa izgovorom reči “ćevapčić”, frazu “gori deponija u Vinči” vrlo lako naučio budući da ju je čuo toliko puta.

– “Gori deponija u Vinči” mi je omiljena rečenica, moram da priznam. Nisam još nigde video takav običaj, da se deponija spaljuje tako blizu milionskog grada. Čak sam pomislio da to može biti i opasno, ali su me lokalci uveravali da to nije ništa strašno i da uzmem još jedan ćevapčić. Nekad bi samo rekli “jebiga” – napominje ovaj glumac.

Danijel Krejg kaže da će se snimanje njegovg filma možda i ubrzati zbog toga što “gori deponija u Vinči”.

– Moje osiguranje mi ne dozvoljava da boravim u ratnim zonama i opasnim sredinama, a procenjeno je da mi se sa ovakvim vazduhom značajno skraćuje karijera. Tako da ću uskoro morati da palim, jebiga – zaključio je on.

Kako nezvanično saznajemo, od holivudskih glumaca tu je još i Kejt Hadson, ali ona je već nekoliko dana u svojoj hotelskoj sobi i odbija da izađe. Edvard Norton kaže da je samo tražila da joj se donese nekoliko prečišćivača vazduha, zaključala se i poručila da će izaći kada bude mogla da diše. Od reči na srpskom kažu da je naučila fraze “svi ćemo pocrkati” i “jebem vas lude”.

Viktor Marković

  1. Nema jedne reči za bravo kaže:

    Treba i ono Vučicu pederu da budu u trendu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *