nazad na vrh

Edvard Norton i Danijel Krejg na srpskom naučili da kažu “ćevapčići”, “jebiga” i “gori deponija u Vinči”

BEOGRAD, 12. avgust 2021, (Njuz) – Holivudske zvezde Danijel Krejg i Edvard Norton, koji u Beogradu trenutno snimaju filmove, uspeli su nakon nekoliko nedelja boravka u glavnom gradu, već da pokupe neke srpske reči i izraze. Oni kažu kako su reči i fraze koje su uspeli da nauče “ćevapčić”, “jebiga”, kao i “gori deponija u Vinči”.

Norton kaže da su ovo stvari koje lokalci najčešće izgovaraju i da im je bilo lako da ih nauče, iako se naravno, malo pomučio sa izgovorom reči “ćevapčić”, frazu “gori deponija u Vinči” vrlo lako naučio budući da ju je čuo toliko puta.

– “Gori deponija u Vinči” mi je omiljena rečenica, moram da priznam. Nisam još nigde video takav običaj, da se deponija spaljuje tako blizu milionskog grada. Čak sam pomislio da to može biti i opasno, ali su me lokalci uveravali da to nije ništa strašno i da uzmem još jedan ćevapčić. Nekad bi samo rekli “jebiga” – napominje ovaj glumac.

Danijel Krejg kaže da će se snimanje njegovg filma možda i ubrzati zbog toga što “gori deponija u Vinči”.

– Moje osiguranje mi ne dozvoljava da boravim u ratnim zonama i opasnim sredinama, a procenjeno je da mi se sa ovakvim vazduhom značajno skraćuje karijera. Tako da ću uskoro morati da palim, jebiga – zaključio je on.

Kako nezvanično saznajemo, od holivudskih glumaca tu je još i Kejt Hadson, ali ona je već nekoliko dana u svojoj hotelskoj sobi i odbija da izađe. Edvard Norton kaže da je samo tražila da joj se donese nekoliko prečišćivača vazduha, zaključala se i poručila da će izaći kada bude mogla da diše. Od reči na srpskom kažu da je naučila fraze “svi ćemo pocrkati” i “jebem vas lude”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Treba i ono Vučicu pederu da budu u trendu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix