EKSKLUZIVNO: 8 tačaka Deklaracije o unapređenju odnosa između Srbije i Hrvatske

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jun. 2016

deklaracija

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Hrvati mogu da optuže Srbe za huliganstvo, al Srbi ne smeju da tvrde da su ti huligani Srbi!

 2. Gradjanin kaže:

  Očito se obe strane osećaju sigurno pa više ne raspiruju međunacionalnu mržnju toliko potrebnu kod svakih izbora nego prave deklaracije. No ipak se nečega boje, jer su izveli svu policiju koja je ceo dan zabranjivala stanovništvu da se slobodno kreće po ulicama dok oni ne potpišu negde svoju deklaraciju. Dobro su prošli oni koji su prethodni dan nabavili hranu i vodu pa nisu morali izlaziti van svojih kuća.

 3. Miroslav Rosenstein kaže:

  A zašto sa naše strane nije išao doktor Nikolić?

 4. Vladimir kaže:

  Celovita i sveobuhvatna deklaracija, dostojna intelektualnog kapaciteta potpisnika, ali bojim se da je pravno ništavna jer nije dvojezična.

 5. mizantropikus kaže:

  I dalje nista od dueta baje i tompsona

  1. Sp kaže:

   Baja Mali Tompson :)

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    To je tercet!

 6. Debeli kaže:

  Ja bi dodao i 9 tačku: Da se Đorđević i Kecman izvine zbog duševnih boli koje su naneli Hrvatskim navijačima i igračima. Da im se oduzme sav novac koji su zaradili igrajući košarku i uplati u fond koji će isplatiti odštetu navijačima i igračima koji su trpeli neverovatan intenzitet duševnih boli zbog kojih su stekli neizlečive komplekse niže vrednosti. Da Boris Tadić uputi javno izvinjenje Hrvatskoj, posebno košarkaškoj reprezentaciji i KK Cibona za taj zločinački čin. Naš će mandatar kao principijelan i čovekod reči kao znak svoje posvećenosti dobrosusedskim odnosima, Đorđeviću i Kecmanu oduzeti nacionalne penzije i sve medalje koje su osvojili posle navedenih nemilih događaja..

 7. vitez kaže:

  Važno je da joj je Vučić poklonio kitu-cveća

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *