njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. jun. 2012

Ekskluzivno: Acin intervju sa Mariom Balotelijem

Aca Informacija: Sportski pozdrav Mario, tvoja ekipa je ušla u finale, kakav je osećaj?

Mario Baloteli: Coa, osećaj je fenomenalan, gotovo identičan onom kada sam sa dve britanske starlete jurio Poršeom po centru Londona, a onda ih odveo u svoj apartman i…

Aca Informacija: U redu je, shvatiće čitaoci ostatak. Ti si možda i najzaslužniji za prolaz tvoje ekipe u finale, da li ti to posebno godi, kako se osećaš?

Mario Baloteli: E to je već osećaj po uzbuđenju ravan onom kada sam sa četiri Nemice išao do Pariza pa nas je murija zaustavljala a ja nisam hteo da stanem, pa smo doživeli udes, a Manćiniju sam rekao da sam se okliznuo u kadi. A nakon toga smo Nemice i ja…

Aca Informacija: Dobro, znači nema više pitanja o tome kako se osećaš. Protiv Nemaca je tvoj drugi gol bio fenomenalan, šta ti je prolazilo kroz glavu?

Mario Baloteli: U trenutku šuta razmišljao sam o tome kako postajem najbolji strelac prvenstva i dokazujem da sam bolji od Ronalda. Mnogi misle da sam gađao onaj ugao, a ja sam iz besa samo šutnuo loptu najjače što sam mogao.

Aca Informacija: Mario, roditelji koji su te usvojili su Italijani međutim baba po majci tvog oca je četvrtinu Argentinka, da li se osećaš i kao Argentinac?

Mario Baloteli: Naravno, da me pozovu Argentinci nastupao bih za njihov državni tim i dokazao bih da sam bolji od Mesija. Znate, Argentinu smatram svojom trećom domovinom.

Aca Informacija: Kao jako mlad trenirao si košarku, a na treninge te je vodila strina koja ima poslastičarnicu u Sijeni, zašto si odustao od košarke?

Mario Baloteli: Zato što volim Džordana, pa nisam hteo da odem u NBA i dokažem da sam bolji od njega. Znaš Coa, ja sam mogao da budem najbolji košarkaš na svetu ali sam ipak postao najbolji fudbaler sveta.

Aca Informacija: Dobro, tvoja frizura već je proglašena najboljom frizurom finala EURO 2012. Da li vidiš nekoga kao konkurenciju u toj oblasti?

Mario Baloteli: Ne, vidiš Coa, dokazao sam da imam najbolju frizuru na svetu. Onaj Ronaldo pokušava da mi parira ali sam i u tome bolji od njega.

Aca Informacija: Za kraj, da li tvoja tetka i dalje sprema fantastične šnenokle i da li se čuješ sa njom? Izgubio sam recept koji mi je dala na putu za Varšavu.

Mario Baloteli: Sprema, mislim da su to najbolje šnenokle na svetu ali samo zato što ja ne pravim šnenokle inače bi moje šnenokle bile najbolje na svetu. Inače čuli smo se u maju, tražila mi je pare na zajam, sređuje terasu.

Aca Informacija: Hvala ti Mario na iscrpnim odgovorima, sve najbolje u nastavku karijere i upravo si mi dao inspiraciju da tvojim tetki poklonim neko cveće iz moje bašte za njenu renoviranu terasu.

 1. nevremena kaže:

  Aca- smor..

 2. Misantropicus kaže:

  Gospodine Aco, vidi se po vasim dubinskim intervjuima da ste dosledni naslednik i ucenik legendarnog Milojka Pantica :)

  Bilo lepo od vas ako nabavite taj recept šnenokle do finalne utakmice, dali bi mogli odvojiti 5 minuta u toku utakmice da ga podelite vasim obozavateljima?

 3. Vlastimir kaže:

  Ovo je namesteno !!!

 4. tražila mi je pare na zajam, sređuje terasu.

  hahaa ovo je TOP, svaka cast momci !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *