njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jun. 2012

Ekskluzivno: Acin intervju sa Serhijom Ramosom

Aca Informacija: Sportski pozdrav Serhio, čestitam na prolazu u finale i reci mi za početak, kako se osećaš?

Serhio Ramos: Hvala Aco! Osećam se sjajno, iako smo već prvaci Evrope zaista je divno biti ponovo u finalu uzevši u obzir da mi je ovaj put frizura znatno drugačija nego 2008. godine.

Aca Informacija: Sve pohvale za frizuru mada ja više volim šiške, no dobro. Reci mi, kako se osećaš sada kada si u Poljskoj pronašao loptu koju si šutnuo u polufinalu protiv Bajerna?

Serhio Ramos: Osećaj je neopisiv. Od kada je ta lopta preletela tribine Santjago Bernabea osećao sam da je sa njom odleteo i deo mene. Sada se osećam potpunim i igram sa puno energije.

Aca Informacija: Primetno je da igraš na sjajnom nivou, reci mi, šta ti radi sestričina, da li je skinula pomoćne točkiće sa bicikla?

Serhio Ramos: Mala Ćikitita je sjajna, ne samo da je skinula pomoćne točkiće nego i radi „policajski“ po školskom dvorištu. Kada još malo poraste upisaću je na fudbal.

Aca Informacija: Protiv Portugalaca si realizovao penal na fenomenalan način. Da li si se sada oslobodio pritiska koji te prati od meča sa Bajernom?

Serhio Ramos: Gledajući Pirla protiv Engleske shvatio sam da pri izvođenju penala uopšte ne mora da se zapne a to mi niko do sada nije rekao. Osim toga, golmani se uvek bace u neku stranu te sam odlučio da loptu šutnem polako i po sredini gola. Pritiska više nema jer ću uvek ovako da šutiram.

Aca Informacija: U redu, nadam se da Bufon ne čita ovo. Za kraj, reci mi, šta kaže tvoja baka, da li joj se dopao poklon koji sam joj poslao poštom iz Južne Afrike?

Serhio Ramos: Jeste i to veoma. Postavila je tu afričku skulpturu tačno iznad kamina i svaki put se hvali komšinici Muhersiti kada petkom dođe na kafu, što i nije neobično jer Muhersita ima „Alchajmer“ pa moja baka mora svakoga petka da se ponovo upoznaje sa njom.

Aca Informacija: Znam, pozvao sam komšinicu Muhersitu prošle jeseni da je pitam da li je istina da si kao mali jako voleo pileću supu, ali nije mogla da se seti.

Serhio Ramos: Kad smo kod poziva, moja nekadašnja učiteljica mi je rekla da si je jednom pozvao i da ti je rekla da sam više voleo španski jezik od matematike.

Aca Informacija: Jesam, jako je bila ljubazna učiteljica Huanita. Hvala ti Serhio, sve najbolje u nastavku karijere, pozdravi Ćikititu i reci joj da dolazim u Španiju tek krajem avgusta.

  1. bratBing kaže:

    hahahah, :)))

  2. alexis kaže:

    Ovaj Aco poceo je sve da zaboravlja.Kako se nije setio da pita Ramosa dal’ je promenio lamelu na dedovom Ficu.A bas me zanimalo to!

  3. Misantropicus kaže:

    Aco, iz dubine moje duse te molim, moze intervju sa Balotelijem ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *