EKSKLUZIVNO: Evo kako je Angela Merkel provela boravak u Beogradu

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. jul. 2015

satnica merkel

 1. Александар Хејтер kaže:

  Хеј, нисте фер, а сви они полтрони из НВО који су цело јутро цупкали очекујући је на заједничком доручку, о њима ни речи а толико су се трудили. Ало, људи ударнички раде годинама и то за неку бедну цркавицу коју им пошаљу са запада, тек колко да прехране породицу и сад ником ништа. Погледајте слике Јелене Милић или Соње Бисерко док заљубљено гледају у фрау Мркел као у божанство, па имајте срца да их не споменете.

  1. zoran kaže:

   У 08:33 елитни припадници нво сектора предали Ангели захтев за подизање споменика Кригеру и поделили своје одушевљење што ће, тачно у подне, бити усвојена мирољубива резолуција о геноцидном српском народу, а о којој фрау Ангела не зна баш ништа, али баш та интерактивна размена знања и искустава јесу европски пут Србије, учимо једни од других да би сутра било само једних, а оне друге памтићемо само по геноциду који су починили…

  2. Komarac kaže:

   Dalste vi normalni, zar neznate da NVO znači nevladina organizacija, tj. organizacija koju nefinansira svemogući prvi potpredsednik i prvi predsednik vlade, tj. koja pokušava da bude oponent zvaničnoj politici? Vi ste svi ideološki klonovi Ilije Čvorovića koji su za tvrdi staljinizam tipa Severne Koreje, gde je sve što je nevladino automatski i zabranjeno. Racionalan i obrazovan čovek po definiciji nemože podržavati vladu a štaste vi?

   1. zoran kaže:

    Ја посве нисам нормалан, ја сам ненормално храбар и немам проблем да кажем: “НЕ ИНТЕРЕСУЈУ МЕ НИКАКВЕ БЕЗБЕДНОСНЕ ПРОЦЕНЕ!!! ЈА ВЕЧЕРАС ИДЕМ У ШВАЛЕРАЦИЈУ!!! Нећу чак ни спиралу да ставим…

   2. Mrvica kaže:

    Pismeni?

   3. Александар Хејтер kaže:

    Komarac, malo pismenosti ne bi bilo na odmet, čisto da znaš da se ”ne znate” piše odvojeno, ali ko zna, možda je to samo još jedna teorija zavere kako bih te diskreditovao. Uz to, tvoji drugari su i te kako finansirani od mnogih vlada, pa i Vlade Srbije, možeš da proveriš. Drugo, ti i tvoje NVO više podsećate na likove u Severnoj Koreji jer ste oponenti zvaničnoj politici koliko i opozicija u toj zemlji. Mada, možda likovi kao ja samo pate od paranoje pa nam se prividja snishodljivost NVO sektora i velikog vodje prema gazdi sa zapada.

 2. zoran kaže:

  У 09:05 Ангела Меркел похвалила александра вучића речима: “Свака част вучићу што је успео за кратко време да једну од највећих река у Европи, Дунав, а која извире у Немачкој, доведе у Србију, што је историјски успех који ће свакако помоћи да се до краја године постави питање отварања првих поглавља. До одговора на постављено питање о отварању поглавља следеће године, фрау вучић треба да учини све да се рехабилитује лик Шицера из серије “Салаш у Малом риту”…”
  У09:10 тома николић успео да проследи папир Ангели Меркел објашњавајући да се не ради о писму већ је у питању драгичин рецепт за шварцвалд торту.

  1. Александар Хејтер kaže:

   Вучку су се баш овлажиле уснице када је видео бакодера, но о укусима не вреди расправљати.

 3. voya montoya kaže:

  Uz faučer je išla i šlager iz devedesete Danke Deutcchland remake na srpskom…

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Stari vic: Komercijalista poceo, cim je dosao na posao, da se hvali ,,joj kako sam veliki ugovor sklopio”, ,, jaoj kako sam velike novce doneo”… I tako se svima hvali, pa hvali i dodje do direktora. Sve i njemu lepo isprica a on mu kaze ,,Super, sad skini gace da t damo bod”…. Bilo je to u doba samoupravnog socijalizma. Danas je na vlasti Nemacka. Direktorica obavila posao i otisla. Bodovni sistem je jos uvek isti!

 5. strani placenik kaže:

  Trazila da se pohapse svi ostali ucesnici OTPIANIH koji su Jos zivi.
  Zamerila sto nije stavljena slika ujka ADOLFA u sobi gde je prenocila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *