Mari naglasio da je san svakog tenisera da postane avion Er Srbije
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

02. nov. 2016

Endiju Mariju potrebno još 100 bodova da od Novaka Đokovića preuzme avion Er Srbije

LONDON, 2. novembar 2016, (Njuz) – Britanski teniser Endi Mari nalazi se na domak najvećeg uspeha u karijeri jer ga samo sto bodova deli od preuzimanja aviona Er Srbije koji trenutno drži Novak Đoković.

On će prvu priliku imati već na turniru iz masters serije koji se trenutno igra u Parizu, gde Đoković brani titulu osvojenu prošle godine.

– San svakog tenisera je da avion Er Srbije ponese njegovo ime i svestan sam da nikada nisam imao bolju priliku da taj san i ostvarim – iskren je Mari – Vredno sam radio, ove godine sam osvojio Vimbldon, zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, pružam konstantno dobre partije što mi je omogućilo da se nađem ovako blizu svog cilja. Ipak, pored svega toga, Đoković je taj koji se pita i najviše od njega zavisi da li ću uspeti u svojoj nameri. On je rođeni takmičar, navikao je da se nosi sa pritiskom i znam da neće lako prepustiti svoje mesto u floti Er Srbije – sportski poručuje britanski as.

Prednost koju je Đoković imao na početku godine se činila gotovo nedostižnom, ali su loši rezultati u drugom delu sezone i evidentna kriza u kojoj se srpski igrač nalazi doveli do izuzetno neizvesnog finiša sezone. U Er Srbija ističu da su spremni za svaki scenario i da ova promena neće uticati na rad kompanije.

– Novak Đoković je naš najbolji avion, ali njegovi rezultati, u poslednje vreme, nisu na zadovoljavajućem nivou. Nadamo se da je reč samo o trenutnoj krizi i da ćemo se opet radovati njegovim uspesima. Ipak, politika kompanije je takva da samo najbolji mogu biti deo naše flote i zato smo spremni da njegovo mesto ustupimo Endi Mariju ukoliko ga ovaj pretekne na ATP listi – kažu u nacionalnom avio prevozniku.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Informer:
  Lose Novakove igre odigravaju se u neposrednoj blizini AV-a, i prete da mu ugroze zivot.

 2. patrijota bez iskustva kaže:

  Sreća da Marej nije žena pošto krstitelji srpsko‚~arapskih aviona se ustručavaju da letelicama daju ženska imena, da li zbog Arapa ili što kod nasx nema tako značajnih žena, ili im neprijatno da neko kaže da se ‘vozio na Ani’, pošto nije već mogao leteti pored Ane!? Biće da je, i sujeverje u pitanju, jer ni aerodromi ne nose ženska imena.
  Ja sam ipak za Kim Sirs, lepša je od Mareja, a i dobro psuje!
  ps. A prića je bila o tenisu, je l’ da?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *