njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. feb. 2012

EPS apelovao da se zbog velike potrošnje struje tokom seksa isključi svetlo

EPS apelovao na parove da koriste sveće

BEOGRAD, 8. februar 2012, (Njuz) – Elektroprivreda Srbije apelovala je na građane da zbog enormno velike potrošnje struje, tokom seksualnog čina isključe svetlo kako bi i na taj način doprineli racionalizaciji potrošnje električne energije, navodi se u današnjem saopštenju ovog javnog preduzeća.

Da podsetimo, potrošnjа električne energije u Srbiji iz dаnа u dаn je sve većа i svakog dana se beleže novi rekordi. Pošto dosadašnje mere koje se primenjuju sа ciljem smаnjenjа potrošnje energenаtа nisu dаle konkretne rezultаte, EPS je odlučio da građanima Srbije uputi još jedan apel.

– Apelujemo na građane da pored dosadašnjih mera uštede potrošnje električne energije, kao što je nedogrevanje stanova električnim telima, izbegavanje uključivanja više ringli u isto vreme, počnu i da isključuju struju tokom seksualnog čina sve dok traje vanredna situacija – navodi EPS.

U saopštenju se konstatuje i da svetlo tokom te radnje nije neophodno, a da ako neko baš ne voli da to radi u mraku, može da koristi sveće.

– Razumemo da nekima parovima ne odgovara da seksualni čin obavljaju u mraku, tako da njima predlažemo da koriste sveće, što može i stimulativno da deluje i unese više strasti i romantike u odnos između partnera – piše u apelu EPS-a.

Bane Grković

 1. Diktator kaže:

  Upali šibicu,da ti vidim…

  1. celtic kaže:

   ….u šolju kafe.

 2. Glorija kaže:

  Meni ovo miriše na zaveru … ovako pokušavaju da povećaju natalitet ! :( Setite se “posledica” restrikcija ! )

 3. Milos kaže:

  A ako mlatnu nogom i obore sveću? pa zapale virangu? tek onda ce biti seksa

  1. celtic kaže:

   Bitna je brza razmjena emocija, nebitno kakve su ;-)

 4. Tetka kaže:

  И, бре, и ту сиротињску забаву нам отежавају!
  Баш навалили са упозорењима: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/305867/Preduzece-za-puteve-Ljubavni-parovi-mogu-ostati-zavejani-na-Fruskoj-gori :) :)

  1. Nikola kaže:

   :-))))))))))))))))))))))

 5. ariela kaže:

  ma bolje je kaze moj drugar da bude ugaseno ili priguseno svetlo…on to rekao svojoj devojci a ona pomislila da je romantican pa se sva raznezila…a on ce..ma bolje bre da ako imas eventualno neki buljanfer na telu da ga ne vidim jasno…znas osetljiv sam i nista od posla…

 6. dragan kaže:

  sedamdesetih godina prošlog veka Italijani su snimili filom “Poželjno je dobro voditi ljubav”. Struja se proizvodila seksom i Rim je svetleo! Ajmo svi u proizvodnju!

 7. celtic kaže:

  Uredništvo, ovo ste već objavljivali, malo izmijenjeno: ‘Ugasi svetlo, raspali vatru’. A mislili ste da ne pamtim….

 8. sloboda(n) kaže:

  Kamasutra po EPS-u! Mogli su i kratak opis poza i to…

 9. himalajac kaže:

  ovo je jednostavno neprimeren zahtev.
  mi mladi, danas u 21. veku, volimo da imamo sve zabelezeno za “stare dane”

  Kako tacno ti ljudi iz EPS-a misle da kamera moze sve da snimi, ako svetla nisu upaljena? Svece nisu dovoljne za kvalitetnu sliku.

  zato vi, iz EPS-a odjebite od nas, nego lepo predlozite da se u toku skupstinskih zasedanja ne pale svetla i mikrofoni. Efekat je mnogo veci, a nama svima dodje isto, mozda cak i bolje kad ih ne vidimo i ne cujemo.

  isto vazi i za ulicnu rasvetu, pored ovoliko snega, mesecina je sasvim dovoljna, a i saobracajna signalizacija je potpuno beskorisna u ovom haosu…

  1. celtic kaže:

   I još noću treba da bude magla, skupo je rasipati mjesečinu :-)

 10. mirko kaže:

  Zamislite da neka budala pokrene industriju iz 80tih godina u srbiji , aktivira proizvodne pogone da rade punom parom otvori zatvorene fabrike .
  PA ZABORAVILIBI SMO STA JE STRUJA .

  1. celtic kaže:

   Nije budala ko pokreće, nego koji nešto zaustavlja.

 11. ehm kaže:

  Moze, ali samo do 22h.
  Nakon tog intervala, u Beogradu je zabranjen sex.

  Pa valjda citate vase tekstove??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *