Novo ime otvara i nove mogućnosti, smatraju u menadžmentu
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

07. apr. 2018

Er Srbija menja ime u #JerSrbija

BEOGRAD, 7. april 2018, (Njuz) – Nacionalna aviokompanija Er Srbija donela je odluku da promeni ime u #JerSrbija.

Menadžment te kompanije odlučio se za promene jer je procenjeno da novo ime otvara prostor za veliki broj mogućnosti u domenu promocije i privlačenja novih putnika.

– Kada se kaže #jersrbija, obično se misli na nešto negativno, nešto za šta mislimo da ima samo kod nas i da se ne dešava nigde drugde. Mi želimo da taj slogan rebrendirano, da ga preokrenemo u nešto pozitivno, da označava nešto čega ima samo kod nas i ne dešava se nigde drugde i zbog čega vredi doći u Srbiju – saopštio je na konferenciji za štampu direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Stručnjak za civilno vazduhoplovstvo Bojan Zarić, sa druge strane, smatra da novo ime Er Srbije neće privući nove turiste u Srbiju, ali da savršeno odslikava uslugu koju putnici od nje dobijaju.

– Kada vam avion kasni dva sata, to je #JerSrbija. Kada vam neočekivano saopšte da vaša torba ne može u avion, već u kabasti prtljag i to vam naplate nekoliko desetina evra, to je takođe #JerSrbija. Kada se zapitate zašto u avionu, uz kartu koju ste skupo platili, više ne dobijate besplatan obrok, odgovor je #JerSrbija.  Kada se zapitate zašto sendvič košta četiri evra, a flašica vode dva evra, odgovor glasi #JerSrbija – objasnio je Zarić za Njuz i zaključio da je novo ime potpuno u skladu sa politikom kompanije koja istovremeno nudi loukost uslugu i visoke cene.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *