nazad na vrh

Er Srbija odobrava jeftinije karte za pronalaženje doktorata

Svi građani koji tragaju za svojim doktoratima u inostranstvu imaće podršku nacionalne avio-kompanije

BEOGRAD, 15. jul 2014, (Njuz) – Nacionalna avio-kompanija Er Srbija ubuduće će, pored redovnih akcija, svim građanima Srbije koji putuju u inostranstvo kako bi pronašli svoj doktorat, odobriti dodatno jeftinije karte.

Kako je nacionalni avioprevoznik saopštio, svima koji moraju na neplaniran put zbog pronalaženja svoje akademske titule biće odobrena kupovina povratne karte po ceni redovne u jednom pravcu.

– Kako smo odavno poznati kao veoma pametna nacija, Er Srbija je želela da izađe u susret građanima. Nismo želeli da građani zbog teške ekonomske situacije jedva priušte za kartu u jednom pravcu, a onda zbog nemogućnosti povratka ostanu tamo negde. Na ovaj način pomažemo državi i da spreči odliv mozgova – rekao je direktor Er Srbija Dane Kontić.

Kontić je dodao i da ovo ne znači da povlastice dobijaju samo oni građani koji su doktorirali u zemljama u koje leti Er Srbija.

– Mislili smo na sve. Ne zaboravite da je partner i suvlasnik Er Srbija nacionalni avioprevoznik UAE Etihad ervejz koji je opet suvlasnik brojnih drugih avioprevoznika. To znači da ako Er Srbija nema let ka željenoj destinaciji gde je neko doktorirao, a recimo Er Berlin ima, mi ćemo građane besplatno prevesti preko posrednog avio-prevoznika – objasnio je Kontić.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. […] Kako je nacionalni avioprevoznik saopštio, svima koji moraju Procitaj celu vest […]

 2. Kako stoji stvar sa rezervacijama ? Ovi moji Dr ; Mr ; Fr ; … čekaju aboliciju pa da skoknu i pokupe šta se pokupiti može.

 3. Da bi posao bio još uspešniji, naša vlada odlučila je da osnuje nezavisno regulatorno telo – Agenciju za pomoć u traženju doktorata. Sumnja se da će na čelu biti neko iz nevladinog sektora.

 4. Немогуће је да један новинар не зна разлику између правца и смера :)

 5. Nema potrebe za lomatanje po inostranstvima dok je segaMEGA trenda.
  Nikad lakse do doktorata: udjes, izadjes i….gotovo!

 6. Zao mj je sto nije ziv Mika Spiljak nekadasnji predsednik SIV a jer je on svoju diplomu trazio kada se kopala rupa na Slaviji.

 7. J . . . li vas doktorati.
  A što braća Rusi neće više naše svinje, to ništa, a?

 8. Da li za pronalazenje diploma vaze servis karte? Trebace vecini zaposlenih u Er Srbiji i JAT-u u prethodnih desetak godina…

 9. Izgleda da je ovaj, ponovo doneo pogrešnu diplomu. Gledao sam utisak nedelje i svi su vrištali od smeha kada su objavili da mu je profesor umro godinu dana pre nego što mu je potpisao diplomu…………
  Ovaj čovek kreira stvarnost koja prevazilazi i NJUZ.net………..

 10. Pa, ovo, je ljudi smehotresna olimpijada!!! Svaka čast za autora vesti, kao i Air Serbia koja izlazi u susret potencijalnim kandidatima za nosioce akademskih titula!!!
  Da sam ovo znala ranije ne bih za dobijanje titule magistra polagala 8 ispita, pisala 2 seminarska i magistarski rad na Ekonomskom fakultetu!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix