njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

15. jun. 2014

Er Srbija odobrava jeftinije karte za pronalaženje doktorata

er srbija

Svi građani koji tragaju za svojim doktoratima u inostranstvu imaće podršku nacionalne avio-kompanije

BEOGRAD, 15. jul 2014, (Njuz) – Nacionalna avio-kompanija Er Srbija ubuduće će, pored redovnih akcija, svim građanima Srbije koji putuju u inostranstvo kako bi pronašli svoj doktorat, odobriti dodatno jeftinije karte.

Kako je nacionalni avioprevoznik saopštio, svima koji moraju na neplaniran put zbog pronalaženja svoje akademske titule biće odobrena kupovina povratne karte po ceni redovne u jednom pravcu.

– Kako smo odavno poznati kao veoma pametna nacija, Er Srbija je želela da izađe u susret građanima. Nismo želeli da građani zbog teške ekonomske situacije jedva priušte za kartu u jednom pravcu, a onda zbog nemogućnosti povratka ostanu tamo negde. Na ovaj način pomažemo državi i da spreči odliv mozgova – rekao je direktor Er Srbija Dane Kontić.

Kontić je dodao i da ovo ne znači da povlastice dobijaju samo oni građani koji su doktorirali u zemljama u koje leti Er Srbija.

– Mislili smo na sve. Ne zaboravite da je partner i suvlasnik Er Srbija nacionalni avioprevoznik UAE Etihad ervejz koji je opet suvlasnik brojnih drugih avioprevoznika. To znači da ako Er Srbija nema let ka željenoj destinaciji gde je neko doktorirao, a recimo Er Berlin ima, mi ćemo građane besplatno prevesti preko posrednog avio-prevoznika – objasnio je Kontić.

Bane Grković

 1. […] Kako je nacionalni avioprevoznik saopštio, svima koji moraju Procitaj celu vest […]

 2. deda Dragan kaže:

  Kako stoji stvar sa rezervacijama ? Ovi moji Dr ; Mr ; Fr ; … čekaju aboliciju pa da skoknu i pokupe šta se pokupiti može.

 3. patrijota bez iskustva kaže:

  Da bi posao bio još uspešniji, naša vlada odlučila je da osnuje nezavisno regulatorno telo – Agenciju za pomoć u traženju doktorata. Sumnja se da će na čelu biti neko iz nevladinog sektora.

 4. Александар Ниш kaže:

  Немогуће је да један новинар не зна разлику између правца и смера :)

  1. arko kaže:

   Zna, ali je složeno s padež :(

 5. MRVOje kaže:

  Nema potrebe za lomatanje po inostranstvima dok je segaMEGA trenda.
  Nikad lakse do doktorata: udjes, izadjes i….gotovo!

 6. nezaboravni kaže:

  Zao mj je sto nije ziv Mika Spiljak nekadasnji predsednik SIV a jer je on svoju diplomu trazio kada se kopala rupa na Slaviji.

 7. čukamenicaja kaže:

  J . . . li vas doktorati.
  A što braća Rusi neće više naše svinje, to ništa, a?

  1. mesar kaže:

   Zadovoljni su s’ SVINJE i tu je saradnja oLrajt,imaju zamerku na praseĆinu.

  2. Saki kaže:

   Jel ih nece zato sto nemaju doktorat?

 8. Radnik kaže:

  Da li za pronalazenje diploma vaze servis karte? Trebace vecini zaposlenih u Er Srbiji i JAT-u u prethodnih desetak godina…

 9. Izgleda da je ovaj, ponovo doneo pogrešnu diplomu. Gledao sam utisak nedelje i svi su vrištali od smeha kada su objavili da mu je profesor umro godinu dana pre nego što mu je potpisao diplomu…………
  Ovaj čovek kreira stvarnost koja prevazilazi i NJUZ.net………..

 10. pravi magistar sa drzavnog ekonomskog fakulteta kaže:

  Pa, ovo, je ljudi smehotresna olimpijada!!! Svaka čast za autora vesti, kao i Air Serbia koja izlazi u susret potencijalnim kandidatima za nosioce akademskih titula!!!
  Da sam ovo znala ranije ne bih za dobijanje titule magistra polagala 8 ispita, pisala 2 seminarska i magistarski rad na Ekonomskom fakultetu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *