Veliko interesovanje putnika za ovu liniju
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

08. nov. 2016

Er Srbija otvara direktnu liniju Beograd-Ljig za sve koji žele da vide novi autoput

BEOGRAD, 8. novembar 2016, (Njuz) – Nacionalna avio kompanija Er Srbija izlaći će u susret svima koji žele da vide kako izgleda novi autoput Ljig-Preljina pa će, već ovih dana, otvoriti direktnu liniju na relaciji Beograd-Ljig.

U Er Srbija smatraju da je ovo odličan način za povezivanje različitih delova naše zemlje i može da predstavlja dodatni impuls razvoju domaćeg turizma.

– Nova deonica autoputa je jedan od najvećih podviga naših graditelja i vlade sa Aleksandrom Vučićem na čelu – ističe Janko Ivanović, portparol Er Srbije – Nezapamćeno interesovanje koje građani pokazuju za njega, bilo je signal za našu kompaniju da je Srbiji neophodna avionska linija koja će spojiti Beograd i Ljig i tako znatno olakšati pristup ovom građevinskom remek delu – objasnio je on.

Po njegovim rečima, putnici koji budu koristili usluge ove linije uživaće u daleko bržem i udobnijem putovanju nego da koriste automobile. Cena avionske karte će prvih godinu dana biti subvencionisana što ponudu Er Srbija čini još primamljivijom.

– Avionski transport je svakako udobniji od klackanja Ibarskom magistralom pa ne sumnjam da će naši građani iskoristiti sve njegove prednosti. Moram napomenuti da je ovo direktna linija i da naši putnici neće morati nigde da presedaju. Ovo je i dobra prilika za biznismene iz Šumadije da lakše stignu do Beograda i uvere se u dobru poslovnu klimu koja je izuzetno privlačna za investicije – zaključio je Ivanović i dodao da će premijer Aleksandar Vučić, lično, biti među prvim putnicima na ovom letu što pokazuje njegovu važnost za dalji razvoj Srbije.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Trebali ste objaviti i da je premijer posebno naglasio da neće biti sendviča!

 2. Nikola kaže:

  Još ako budu služili viseći zlatni kavijar o kojem je govorio premijer posle otvaranja :)

 3. Ja sam kaže:

  Svasta, avionom do Ljiga !?
  Zar nije pametnije prokopati kanal Beograd -Ljig, kao prvu deonicu buduceg kanala Beograd- Solun- Kairo?

 4. Suhi Kruho kaže:

  Čekam Surčin-Batajnica bez presedanja.
  Obrenovići nikada nisu odbili poziv bogatijih seljaka i fijakerima tajno putovali do Pirota i niže. Verovatno su organizovali veći broj poseta i odmarali od sela do sela. Poklanjali su više od dobijene gozbe i konaka. Paketi zabranjenih novčanica još u podrumu leže.

 5. patrijota bez iskustva kaže:

  Pošto je put napravljen pre roka, a kako bi drugačije, avionska linija treba bude na tom nivou – let bez zastajkivanja i bez prstupnog prilaza za paraglajdere iz Batočine. Dakle, izlazna stanica treba da bude bar na jedno 5.000 hiljada metara da bi svaki avioputnik mogao tokom spuštanja mogao da vidi u celini grandiozni poduhvat napredne azerbejdžansko-srpske pameti.
  Za sve gradjane koji ne znaju da lete SNS će organzovati kurseve slobodnog pada. Na čelu tima biće St. Gaša.

 6. Saša kaže:

  Koji vazduplohov koriste?

 7. mizantropikus kaže:

  Jel staje u svako selo?
  Ako ne odoh ja autobusom da rakijam sa kondukterom

 8. Strani Placenik kaže:

  Ja mislim da ovo nije tacno.
  Kao prvo avion se ne zove Novak Djokovic.
  Kao drugo , Zar nece ruski specijalci spustati padobranima putnike iz antiteroristickih helihoptera.
  Kao trece, Ko ce da pilotira kroz tunele i preko 66 mostova?

  1. Tagore kaže:

   Opet pao mrak:
   Šleper na auto-putu Bela Vinča – Šiljak na Rtnju provalio vanzemaljski tunel do Tarabića !!!
   Dva pijana vozača, od kojih je samo jedan iz dosade čačkao nos, su uhapšena i privedena pravosuđu.
   Počasni sudija, (diplomirani na oko), Prepečenko Šljivović je doneo tvrdu odluku da pijanim vozačima prikači nanogicu u zatvoru teritorije cele Srbije do proslave Slava, Božića i Srpske Nove Godine.
   Trn u oku:
   Prosvetni radnici i čistačice poljskih toaleta u srpskim školama na Etihad liniji Beograd-Ljig su se zahvalili na stalnom obrazovanju. I mi smo aplaudirali, onako malo nečujno i nevidljivo – tajno.

 9. Tagore kaže:

  Prvi put u celoj Srbiji: izbor za najuspešniju poslovnu damu za svečano otvaranje linije Beograd-Ljig !
  Evo kako da se kandidujete:
  Vokalna nadarenost (pevaljka bariton-barok do uzvišne mere), lekarsko uverenje o nimfomanskoj potenciji zdravlja, (broj vanbračne i bračne dece nije važan), znate da pazarite mlado prase u Budvi po sniženoj cijeni, (samo za vrijedne domaćice), volite nove tehnologije, ekološki ugalj i ćumur, (za grejanje kuće i kazana), imate veći broj vikendica za izbeglice i znate kako se piše srpski ŠEJIK na arapskom jeziku…
  OK:
  Javite se usmeno upravnom odboru u vašem selu !

 10. veselo veče kaže:

  Ako smo zaboravili ko je kum auto.putu, dobro je da i oa i on ima brata, jest’ da je avio-brat. A, što se tiče imena, ako ne ‘BRAT’, onda ‘Velja’ pošto više ne vozi bagere a već je našao mesto medju nebeskim velikanima, u nekoj bogomolji.

  1. Tagore kaže:

   blaga istina !
   Motorna vozila sa unutrašnjom kombustijom će biti zabranjena u roku od 15-30 godina.
   Bangladeš, Nepal, Papuazija i Papua će u istoj perspektivi graditi puteve za bolja sutra bez šlepova na kredit.
   = Gross National Happiness (na magare)

 11. Jan kaže:

  U Ljigu će putnike već čekati šleper kojim će se ih voziti po autoputu i naravno i kroz tunel .

 12. zeks kaže:

  Sve pohvale za menadzment Er Srbije i njihovo sveobuhvatno sagledavanje problema koji imaju gradjani zeljni uzivanja u pogledu na ovaj grandiozni projekat Vlade na celu sa Skotom!
  Medjutim ja sam nesto sumnjicav sto se tice duzine novoizgradjene deonice i mogucnosti sletanja aviona na istu,pa predlazem pilotu da ne slece,vec da nadomak Ljiga maksimalno uspori i tako omoguci znatizeljnicima da bar na tren vide ovo velelepno zdanje.

 13. Suhi Kruho kaže:

  Posle slavne pobede američkog penzionera, vidovita veštica na invalidi, prva mlađa dama HillaHarry, u Potteri za večnu slavu je obećala da će poslati novu kandidaturu u beloj kući za 8 godina.
  Srpska sreća:
  Staračko veće izlapelih nauka je donelo ideju vrhovnoj inteligenciji lidera u regionu da NA PUTEVIMA CELE SRBIJE zaposli sve inalide, veterane i preostale starice sa toljagama do 80. godine mladosti kako bi se napunila kasa PIO i svi impotenti obogatili.
  Razmarta se petencijal vidovitog Tarabića za predsednika šljiva, Bekute premijerke neostvarenih snova, Palme ministra mlade prosvete, Macure ministarke sigurnosti podebljih valjaka na asfaltiranju voštanih figura…

 14. Suhi Kruho kaže:

  Er Sernija i Putevi Srbije preko Surčina i Preševa na dva granična ulaza otvaraju vrata američkim izbeglicama:
  : Liberty enlightening the world – Emma Lazarus
  : Liberty enlightening the world – Emma Lazarus
  (I Kanada je ponudila smeštaj i čaj od javora, ali link je zapušen.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *