nazad na vrh

Er Srbija otvara liniju Trg republike-Autokomanda

Avion koji će saobraćati na novoj liniji će se zvati "Goran Vesić"

BEOGRAD, 17. septembar 2017, (Njuz) – Na zahtev građana, Er Srbija će uskoro otvoriti direktnu liniju na relaciji Trg Republike-Autokomanda saopšteno je danas iz nacionalne avio kompanije.

U ovoj kompaniji smatraju da će nova linija biti visoko profitabilna, da će smanjiti gužve u beogradstkom saobraćaju, a građanima obezbediti brži i sigurniji prevoz.

– Prethodnih dana smo zatrpani zahtevima Beograđana za boljim i efikasnijim gradskim prevozom pa smo rešili da uvedemo avio liniju kojom ćemo povezati Trg Republike i Autokomandu i tako rasteretiti saobraćaj u centru grada – kaže gradonačelnik i predsednik upravnog odbora Er Srbije Siniša Mali – Prestonica se konstantno razvija što svi mogu videti ako prošetaju njenim ulicama, a potreba za gradskim avio saobraćajom se nameće kao integralni deo tog razvoja. Beograd će na ovaj način postati svetska metropola, a turisti koji dolaze u njega će dobiti priliku da prelete od Trga Republike do Autokomande bez zadržavanja i bespotrebnog gubljenja vremena – kaže gradonačelnik i obećava da će uskoro početi prodaja AirPlus kartica za ovu liniju.

Gradske vlasti po ubrzanoj proceduri tragaju za lokacijama pogodnim za izgradnju aerodroma i najavljuju izmene u režimu gradskog saobraćaja i njegovo prilagođavanje novim uslovima.

– Nova avio linija će potpuno promeniti gradski prevoz u prestonici, učiniti ga bržim i udobnijim, a dugotrajno čekanje na stanicama poslati u istoriju. Gradska vlast ide u korak sa vremenom pa smo već ukinuli neke tramvajske i autobuske linije koje će uskoro postati nepotrebne, dok smo na drugim proredili broj polazaka. Ovim potezom ćemo uštedeti znatnu količinu novca koji nam je potreban za nove aerodrome i avione – objasnio je Mali i pozvao Beograđane da pokažu strpljenje jer će grad biti raskopan dok budu trajali radovi na izgradnji aerodromske infrastukture.

Bojan Savić

 1. Avioni ce naravno sletati na Vesicevu glavu, jer nema drugih lokacija za sletanje.

 2. Лик са Твита пита:
  А што и Таковска није раскопана? Је л’ она шугава?

 3. Nije ni zapocet drugi pravac Bulevara Oslobodjenja od Autokomande do Trosarine. Jedan pravac je upeglan a drugi brdovit. Tako je nekadasnji Carigradski Drum, postao prva shizofrena ulica u gradu, prateci trend nasih aktuelnih politicara.

 4. Da, to je predlog nasih mnobrojnih turista koji svakodnevno posecuju London u ogromnom broju.
  Kako bi imali vremena da izmedju dve samoposluge popiju i kapucino, sta cete nikada nismo
  imali toliko “love” kao sada u istoriji, cesto koriste liniju LCY, West Ham aerodrom, pa “vazduplohovom”
  skoknu na LHR – Heathrow aerodrom. Sa istoka na zapad, Londona. Tako im je dosla i ova ideja.
  Air Srbija casti sa besplatnim krugom oko pevajuce fontane.
  Iz “vazduplohova” mozete ubaciti samo novcic u fontanu zbog zelje ali nikako i deterdzent zbog Vesica.

 5. To vesic i mali namerno razrovali grad da nateraju intelektualce iz kruga dvojke da nose kaljace i cizme.

 6. Pa taman kad su ustanovili da ne može biti rentabilna linija Andrićev venac-koridor 10, otkud sad ovi novi pokušaji spasavanja Er Srbije, kad je još od poslednje izborne kampanje jasno da su u pitanju piloti a ne aviokompanija?!

 7. Izgleda je vec dogovoreno rusenje bespravnih udzerica Kalemegdana, Strudenskog trga, Narodnog muzeja i Narodnog pozorista, za potrebe znacajanog svajcarskog investitora. Autokomandu preuzima poznati strani investitor iz Beolorusije i pravi 20-ak kontrolnih tornjeva tako sto nadzida postojece zgrade za 7-8 spratova.

  • Ako je iz Belorusije pa to je onda Kostic !!! U N.Sadu svake 3-4 godine raskopavaju iste ulice pa je narod skontao da se tu najlakse mulja.

 8. Nema sta…!!! Zaista ,napokon, da iz vazduha vidimo genijalna i elegantna zdanja naseg Mentolpolisa kojim upravljaju kompletni idioti …

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix