Avion koji će saobraćati na novoj liniji će se zvati "Goran Vesić"
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

17. sep. 2017

Er Srbija otvara liniju Trg republike-Autokomanda

BEOGRAD, 17. septembar 2017, (Njuz) – Na zahtev građana, Er Srbija će uskoro otvoriti direktnu liniju na relaciji Trg Republike-Autokomanda saopšteno je danas iz nacionalne avio kompanije.

U ovoj kompaniji smatraju da će nova linija biti visoko profitabilna, da će smanjiti gužve u beogradstkom saobraćaju, a građanima obezbediti brži i sigurniji prevoz.

– Prethodnih dana smo zatrpani zahtevima Beograđana za boljim i efikasnijim gradskim prevozom pa smo rešili da uvedemo avio liniju kojom ćemo povezati Trg Republike i Autokomandu i tako rasteretiti saobraćaj u centru grada – kaže gradonačelnik i predsednik upravnog odbora Er Srbije Siniša Mali – Prestonica se konstantno razvija što svi mogu videti ako prošetaju njenim ulicama, a potreba za gradskim avio saobraćajom se nameće kao integralni deo tog razvoja. Beograd će na ovaj način postati svetska metropola, a turisti koji dolaze u njega će dobiti priliku da prelete od Trga Republike do Autokomande bez zadržavanja i bespotrebnog gubljenja vremena – kaže gradonačelnik i obećava da će uskoro početi prodaja AirPlus kartica za ovu liniju.

Gradske vlasti po ubrzanoj proceduri tragaju za lokacijama pogodnim za izgradnju aerodroma i najavljuju izmene u režimu gradskog saobraćaja i njegovo prilagođavanje novim uslovima.

– Nova avio linija će potpuno promeniti gradski prevoz u prestonici, učiniti ga bržim i udobnijim, a dugotrajno čekanje na stanicama poslati u istoriju. Gradska vlast ide u korak sa vremenom pa smo već ukinuli neke tramvajske i autobuske linije koje će uskoro postati nepotrebne, dok smo na drugim proredili broj polazaka. Ovim potezom ćemo uštedeti znatnu količinu novca koji nam je potreban za nove aerodrome i avione – objasnio je Mali i pozvao Beograđane da pokažu strpljenje jer će grad biti raskopan dok budu trajali radovi na izgradnji aerodromske infrastukture.

Bojan Savić

 1. Sofija kaže:

  Avioni ce naravno sletati na Vesicevu glavu, jer nema drugih lokacija za sletanje.

 2. Радојица kaže:

  Лик са Твита пита:
  А што и Таковска није раскопана? Је л’ она шугава?

 3. scoby kaže:

  Nije ni zapocet drugi pravac Bulevara Oslobodjenja od Autokomande do Trosarine. Jedan pravac je upeglan a drugi brdovit. Tako je nekadasnji Carigradski Drum, postao prva shizofrena ulica u gradu, prateci trend nasih aktuelnih politicara.

 4. frka kaže:

  Da, to je predlog nasih mnobrojnih turista koji svakodnevno posecuju London u ogromnom broju.
  Kako bi imali vremena da izmedju dve samoposluge popiju i kapucino, sta cete nikada nismo
  imali toliko “love” kao sada u istoriji, cesto koriste liniju LCY, West Ham aerodrom, pa “vazduplohovom”
  skoknu na LHR – Heathrow aerodrom. Sa istoka na zapad, Londona. Tako im je dosla i ova ideja.
  Air Srbija casti sa besplatnim krugom oko pevajuce fontane.
  Iz “vazduplohova” mozete ubaciti samo novcic u fontanu zbog zelje ali nikako i deterdzent zbog Vesica.

 5. Ja sam kaže:

  To vesic i mali namerno razrovali grad da nateraju intelektualce iz kruga dvojke da nose kaljace i cizme.

  1. Ja sam kaže:

   Beograd na blatu.

 6. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa taman kad su ustanovili da ne može biti rentabilna linija Andrićev venac-koridor 10, otkud sad ovi novi pokušaji spasavanja Er Srbije, kad je još od poslednje izborne kampanje jasno da su u pitanju piloti a ne aviokompanija?!

 7. peric kaže:

  Izgleda je vec dogovoreno rusenje bespravnih udzerica Kalemegdana, Strudenskog trga, Narodnog muzeja i Narodnog pozorista, za potrebe znacajanog svajcarskog investitora. Autokomandu preuzima poznati strani investitor iz Beolorusije i pravi 20-ak kontrolnih tornjeva tako sto nadzida postojece zgrade za 7-8 spratova.

  1. Penzioner kaže:

   Ako je iz Belorusije pa to je onda Kostic !!! U N.Sadu svake 3-4 godine raskopavaju iste ulice pa je narod skontao da se tu najlakse mulja.

 8. voya montoya kaže:

  Nema sta…!!! Zaista ,napokon, da iz vazduha vidimo genijalna i elegantna zdanja naseg Mentolpolisa kojim upravljaju kompletni idioti …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *