njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. apr. 2013

Era Ojdanić: Seks sa maloletnicom nije kažnjiv ako ne postoji snimak

Era Ojdanić smatra da se protiv njega vodi orkestrirana kampanja

BEOGRAD, 28. april 2013, (Njuz) – Poznati pevač Era Ojdanić izjavio je da se seks sa maloletnim devojkama ne može smatrati kažnjivim delom ako nije dokumentovan video snimkom od bar pet minuta.

Ojdanić je, u saopštenju dostavljenom medijima, izrazio čuđenje zbog „prašine“ koja se podigla u javnosti zbog njegovog priznanja da je bio u vezi sa maloletnicom.

– Ne vidim gde je problem ako čovek u godinama, privlačan poput mene, uživa u životu sa nekoliko decenija mlađom partnerkom. Problem bi bio da sam uzeo i snimao neki naš seksualni odnos, kakav još  perverznjak to radi, ali s obzirom na to da snimka nema, smatram da je ovo jedna orkestrirana hajka protiv mog lika i dela – naveo je Ojdanić u saopštenju.

Prema Ojdanićevom mišljenju, seks sa maloletnicom je, kao i svaki seks, „intiman čin“ koji ne treba da se tiče nikoga, pa ni pravosudnih organa.

– To što sam ja tu i tamo pričao o tome je čisto informativnog karaktera i zaprepašćen sam da je neko to zloupotrebio da bi pokrenuo sudski proces protiv mene. Ne mogu da shvatim da neko koristi to što ja nisam napravio nijedan snimak seksa sa mojom bivšom i tereti me na osnovu moje izjave za koju sam i ja saznao tek kad sam izašao iz „Farme“ i pogledao snimke – zaključio je rezignirano Ojdanić u saopštenju.

Nenad Milosavljević

 1. ariela kaže:

  Era je bre svetski covek…zna da je u svetu to biti sa 50 godina mladjom zenskom sasvim normalna stvar…a vise se i ne zna sta su to maloletnice…kakvu praksu imaju i starijim gospojama mogu da drze kurs…I on se verovatno drzi onog da cim ta moze da dohvati prekidac za svetlo vise nije dete…a za snimak je u pravu…posto ne prati tokove nista nije snimao…a sad dosta njih na estradi ima svoj licni porno snimak…on eto nije hteo da se exponira…

 2. technocaja kaže:

  Era je privlačan kao džak cementa

  1. Ja sam kaže:

   Mesalica za Beton:
   -Molim bez vredjanja cementa.
   Nema sladjeg mesanja nego kada me navlaze sa vodom i ubace u mene dzak cementa sa soderom. Ma, prsti na sve strane. A kako tek steze…

   1. technocaja kaže:

    Eto kako dugačak jezik s*ebe najbolju foru ove godine na Njuzu….

 3. technocaja kaže:

  I skoro isto toliko pametan

 4. Ja sam kaže:

  Erofil Ojnanic:
  -Bio sam zaveden.
  Rekla mi je da u sedmom razredu fakulteta.

 5. Facko Acković kaže:

  pics or STFU

 6. aleksandar kaže:

  curica bi morala da ima prepelicji mozak da bi legla sa Erom…. cekaj… ali ovo je zemlja prepelicijih mozgova….. ERO , JEBACHU!!!!

 7. drLaki kaže:

  Ma navukla ga zivotinja.

 8. himalajac kaže:

  tako je to kad stoka ceo zivot luta slobodno, umesto da ga je provela na nekoj farmi i bila korisna

 9. zexx kaže:

  Mi koji ne gledamo farmu,ne volimo sex i ne citamo Njuz,jos jednom smo zgrozeni svime ovim oko nas…jer se sve desava drugima dok nasi zivoti prolaze kao da ih ni nemamo i nisu nasi.
  Zato najstrasnija osuda Eri.I ne bi trebalo da korsiti svoje adute za blud jer nama drugima to jako smeta.Nas moral je potresen,a ego nije tako jako potrsen jer mi smo iznad njega.

  UMP-Udruzenje mladih penzionera

 10. sina kaže:

  Era i Kačavenda, naši aduti za evropu, možda snime uredak Kačavenda u školskoj uniformi dolazi kod dede Ere na farmu

 11. Tagore kaže:

  Па леп је као и сваки Србин, а до неке мере, у његовом примитивном дејству, има и свашта – до неке мере, као и у сваком орангутану, само до неке мере…

  Хајде, признајте да му ви налик нисте!
  Људскости и човечанству код бројних примата се увек дивим – до неке мере…

 12. Ender kaže:

  Nemojte tako, Era je jedna fina, nezna, takoreci umetnicka dusa. Al ga navukla, prevarila i iskoristila ta prefrigana mala. Siguran sam da se on siroma’ neiskusan otimao i branio.
  Pravda za Eru!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *