nazad na vrh

Erdogan pitao Vučića “ko vam je radio ovu kaldrmu”

BEOGRAD, 8. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pitao je danas srpskog predsednika Aleksandra Vučića, tokom prolaska preko Trga republike, “ko vam je radio ovu kaldrmu”.

Kako saznaje Njuz iz dobro obaveštenog izvora bliskog predsedniku, Erdogan se vidno iznervirao kada je video u kakvoj je stanju nova kaldrma u centru grada.

– Ne stvarno, ko je ovo radio? I vama je ovo ok? Dobro, neću da se mešam, ali čekajte… sigurni ste da je ovo baš kaldrma kakva je trebalo da bude, da nije neka skrivena kamera? Ok, vaša stvar… ali samo još jedno pitanje, za ovo je neko dobio pare. Kako ste rekli? Mnogo para?- rekao je Erdogan.

On je dodao da je svestan da su Srbija i Turska imale, kako je sam Vučić juče spomenuo, saradnju dugačku šesto godina, ali da očigledno ona nije bila dovoljna da se ova kaldrma uradi kako treba.

– Svestan sam da predsednik Vučić mnogo toga želi da nauči od mene, ali mogao bi da počne od ove kaldrme, zamalo nogu da slomim od onog preslaganja – rekao je Erdogan i dodao da se toliko iznervirao da će morati da zamoli Dačića otpeva nekoliko pesama više.

Marko Dražić i Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Joj, samo da ga Dačić ne odvede u Skadarliju na pecanje, jel već onda načisto poludjeti!

  2. Само…не пише се ШЕСТО, већ ШЕСТСТО. Но, каква нам је калдрма, правопис нам је одличан.

  3. Zato je ovo njuz, brate nepogodo

  4. Kaldrma nema fugu.

  5. Ja sam za ovakav fušeraj posekao tri stotine glava a koliko si ti dragi moj prijatellju !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix