njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. jun. 2022

Evakuisan autoput zbog dojave da se na njemu nalazi Darko Lazić

BEOGRAD, 30. jun 2022, (Njuz) – Autoput Miloš Veliki u potpunosti je evakuisan posle anonimne dojave da je na njemu, za volanom, viđen popularni pevač Darko Lazić.

– Čim smo dobili prijavu da se osoba koja liči na Darka Lazića nalazi na autoputu, antiteroristički odred policije je izašao na teren. U skladu sa propisanim procedurama, sva vozila su isključena iz saobraćaja i izvršena je detaljna provera. Tek kada je ustanovljeno da je prijava lažna, dozvoljen je povratak automobila na put – stoji u saopštenju MUP-a.

Ova vest je izazvala priličnu pometnju među vozačima, ali sve je prošlo bez ozbiljnijih posledica.

– Nije nam bilo baš svejedno kada smo videli da policija zaustavlja vozila i skreće ih sa puta. Isprva nismo imali pojma šta se dešava, a onda se pronela vest da je Darko Lazić viđen kako vozi autoputem. To je bio signal za sve vozače da požure sa pomeranjem svojih automobila i udalje se što dalje od kolovoza – ispričao nam je jedan kamiondžija koji se zatekao na licu mesta

Policija se građanima zahvalila na saradnji i izvinila im se zbog doživljenih neugodnosti.

– Građani su pokazali visok stepen saradnje sa državnim organima i omogućili nam da svoj posao obavimo brzo i efikasno. Žao nam je što su uopšte morali da prolaze kroz ovako stresno iskustvo, ali prisustvo Darka Lazića na putu je vrlo ozbiljna bezbedonosna pretnja koja zahteva hitnu reakciju – kažu u policiji.

Bojan Savić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *