njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. nov. 2012

Exit dobio novac iz budžeta, Kiki i Dinkić glavne zvezde na Main stage-u

Kiki i Dinkić će probati da nastupe tokom svih festivalskih večeri

BEOGRAD, 8. novembar 2012, (Njuz) – Održavanje Exita festivala 2013. godine nije ugroženo, a država će kao i prethodnih godina iz budžeta izdvojiti deo sredstava za pomoć festivalu, rečeno je posle sastanka ministra finansija Mlađana Dinkića, poznatog muzičara Kikija Lesendrića i organizatora Exit festivala.

– Država neće ostaviti na cedilu najznačajniji muzički festival u ovom delu Evrope koji je svih ovih godna u mnogome doprineo kako imidžu Srbije u svetu tako i razvoju turizmu i ekonomiji ove zemlje – rekao je Dinkić na konferenciji za novinare održanoj posle sastanka.

Da bi pokazali da država apsolutno stoji uz ovaj festival, ministar finansija i Kiki Lesendrić najavili su zajednički nastup ne sledećem Exitu.

– Jedini termin koji je odgovaro i meni i Mlađi bilo je treće festivalsko veče, tako da ćemo mi svirati u subotu, 6. jula na Main Stage-u. Ja sam imao za taj dan zakazanu neku tezgu, ali sam je otkazao jer Mlađa, zbog obaveza kao ministar, ima samo to veče slobodno – rekao je frontmen Pilota i najavio “trosatni pakleni nastup”.

Ministar Dinkić je obećao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da još više podrži ovaj festival, i zajedno sa Kikijem nastupi i u petak na Fusion stage-u, kao i poslednjeg dana u nedelju na Reggae stage-u.

Bane Grković

 1. Sir Castic kaže:

  Tooo. Znao sam da ga neće ukinuti! Mada nakon 7-8 piva sva muzika zvuči identično, ajd poslušaću i njih :)

 2. Asimir kaže:

  Ne sumnjam da će nam Mlađa kao i svaki put do sada prirediti pakao.

  1. premijer iz senke kaže:

   Godinama cekam da pocne da svira klavir na festivalu u Sremskoj Mitrovici ali nikako da potpise ugovor, valjda im trazi mnogo! :P

   1. celtic kaže:

    U Zabeli, Foči ili Zenici bi mu ispunili sve…. želje.

 3. coa kaže:

  Ma ni Guca nece propasti nastupace Bekuta a cujem da ce pomoci i dva ministra za dva puta.

 4. celtic kaže:

  Da, treba to ukinuti, naši diplomirani klerofašisti iz fotelja su shvatili da se tamo okuplja sve sam narkoman i ne daj bože, pismen svijet. To se mora sasjeći u korijenu, inače naša djeca nikad neće znati šta su bile gusle i herojsko vjekovno gladovanje.

 5. Ja sam kaže:

  Propade Ivicin i Zeljkov plan da na novosadskom Kalemegranu podignu ruzicasti sator PINK 3.

 6. iberlauf kaže:

  Sa jednog drugog sajta : Daće Bog da ugase ovu bezbožničku manifestaciju. Ako je mladima do provoda nek odu u Guču ili makar do prve kafane, pa tamo fino neka nazdrave uz bocu rakije ili gajbu piva. Na tom Egzitu, kako čujem, ima puno čudnog svijeta koji ne zbori našim jezikom. Ti stranci ćeraju našu omladinu da zajedno sa njima ubrizgavaju svakojake hemikalije u vene te onda danima mogu plesat’ uz tu đavolju muziku đe nema ni riječi niti pjevanja, samo tandrkanje… Sačuvaj Bože!

  1. Shumsky kaže:

   vido ja svojim očima %)

 7. sina kaže:

  Divan gest.
  Oni će da prodaju toliko ulaznica širom svjeta da nema potrebe potezati za vladinim parama.Od Aljaske do Novog Zelanda svi će pohrliti da čuju njihove bezvremenske hitove. Trebalo bi promjeniti ime Main Stage-u u Mladja Stage.
  Eh ako im se pridruži i Ivica novi Vudstok je na pomolu

  1. zexx kaže:

   Novi Vudstok ne moze nastati bez Cede.Mora neko i hipik da bude.

 8. Gandra kaže:

  Ma kakva Bakuta! Merima Njegomir je zakon! I ona će vazda da pogura… Mada… Ako se udruže Saša Popović i Prvi glas Srbije… E to je Pakao!!

 9. ih kaže:

  Exit je ipak pronasao exit

 10. e... kaže:

  dacic i haris pevaju u udarnom terminu

  1. kafa kaže:

   A na kom stejdžu će Ivana Jordan da peva!?Niko o tome nije razmišljao.

 11. Dejan kaže:

  Inace su obecali exitasima da ce svoju najzescu pesmu Kao ptica na mom dlanu odsvirati vise puta, a ako postoji dovoljno interesovanja, svirati je do ujutru

 12. Zombi kaže:

  nadam se da se razmislja i o tome da se trajanje exita produzi na nekoliko meseci, kako bi se otvorila mogucnost za sto vise ministrovih nastupa

 13. Steva kaže:

  Mlađo majstore!
  Predlažem ga za orden Svetog Save sa pištoljima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *