Prodigy se nadaju da će ipak dobiti pozivnicu za ovogodišnji Exit
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

22. jun. 2017

“Exit” imao 30 propuštenih poziva od Prodigyja

NOVI SAD/ESEKS, 22. jun 2017, (Njuz) – Menadžment Exita prethodnih dana imao je čak 30 propuštenih poziva od benda Prodigy, saznajemo u organizacionom štabu tog festivala.

Članove ekipe Exita zvali su naizmenično Kit Flint, Lajam Hjulit i Maksim Rijeliti, a bilo je i više poziva sa nepoznatih brojeva sa britanskim prefiksom.

Iz Exita navode da su ovih dana u velikoj gužvi oko finalnih priprema za festival i da ne stižu da odgovore na mnogo poziva koje inače dobijaju.

– Čudno je što imamo toliko poziva od Prodigyja, ne znamo šta je razlog. Oni su prošle godine gostovali na Petrovaradinskoj tvrđavi i sumnjamo da zovu zbog ponovnog gostovanja pošto bi to, složićemo se, ipak bilo malo previše. Pa nisu oni MC Dynamite, Carl Cox ili David Guetta – rekli su nam iz organizacije Exita.

Njuz je u međuvremenu kontaktirao i Kita Flinta iz benda Prodigy kako bismo saznali šta je uzrok ovom neuobičajeno velikom broju poziva.

– Zvali smo ljude iz Exita kako bismo proverili zašto nas nema u ovogodišnjem programu festivala. Svi smo očekivali da ćemo biti pozvani jubilarni peti put, na osnovu toga smo čak planirali i odmore, otkazivali druge festivale kako bismo bili slobodni za Exit. Međutim, niko nas još nije pozvao. Ima još vremena, ali sada nam je sve već pomalo sumnjivo – objašnjava Kit Flint.

Prema njegovim rečima, članove benda su dodatno uznemirili napisi u domaćoj i stranoj štampi.

– Mediji uveliko pišu kako je ovo najbolji Exit do sada, a mi sedimo kod kuće i pitamo se “Kako, jebote, najbolji Exit, kad mi nismo pozvani uopšte?!” Ipak, i dalje se nadamo da je sve ovo samo greška, da je neko prosto zaboravio da nas pozove i čim nam se jave na telefon sve ćemo razjasniti – optimistično je zaključio Flint.

Marko Dražić

Nenad Milosavljević

  1. Malo mnogo kaže:

    Po srarom srpskom običaju na veselje se ne zove nego baneš sam, u sveopštem metežu i frci svi će inače misliti da oni tu nisu došli nepozvani.

  2. Slava kaže:

    Pa dovedite ljude, oni su nasi

  3. Morawac kaže:

    Prodigy je elementarna nepogoda a ne koncert. Ko je bio (i preživeo) zna o čemu pričam. Što se mene tiče oni su uvek dobrodošli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *