Brambila u zamenu traži šifre za 100.000 fejsbuk profila iz Srbije
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

22. aug. 2017

Fabricio Brambila preti da će objaviti poslednju epizodu Game of Thronesa pre HBO-a

ITALIJA/SRBIJA, 22. avgust 2017, (Njuz) – Fabricio Brambila, haker iz Italije od koga su prethodnih dana strahovali korisnici Fejsbuka u Srbiji, zapretio je da će pre HBO-a objaviti poslednju epizodu popularne serije Game of Thrones.

Brambila je naveo da će, ukoliko mu HBO ne obezbedi šifre za 100.000 fejsbuk profila iz Srbije, objaviti finalnu epizodu serije pre njenog zvaničnog emitovanja.

Brambila se obratio jednom od zaposlenih u HBO-u.

– Znači: Reci svim svojim kontaktima iz firme sa svoje Mesindžer liste da prihvate zahtev za prijateljstvo od Fabrizio Brambilla. On, to jest ja, imam fotografiju sa jednim psom. Haker sam i povezao je svoj sistem na tvoj akaunt Fejsbuka. Ako me neko od tvojih kolega ne prihvati i ne obezbedi mi minimum 5.000 šifara za fejsbuk naloge iz Srbije, objaviću poslednju epizodu vaše serije pre vas. I plus ću da je prepričavam okolo i spojlujem svima. Hvala – naveo je Brambila u svojoj poruci.

Ih HBO-a su naveli da nemaju nameru da odgovore na Brambiline zahteve, ali se veliki broj korisnika Fejsbuka iz Srbije samoinicijativno javio hakeru da mu ponudi svoje profile u zamenu za poslenju epizodu 7. sezone GOT-a.

– Do sada sam dobio šifre za mnogo profila kao što su “Milica nokti”, “Ceca ručni nakit” ili “Super patike Inboks”, tako da mi deluje da ću moći da hakujem 100.000 profila i bez pomoći HBO-a – izjavio je Brambila za Njuz i dodao da je spreman da, ukoliko ipak ne ostvari cilj, hakuje i RTS i ukrade im reprize “Boljeg života” i “Srećnih ljudi” koje tek treba da budu emitovane.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Ne razumem zbog čega je u Srbiji ovolika frka oko otkrivanja dogadjaja u igrama prestola kad je potpuno jasno da te igre uvek završe tako što pobedi mali alex!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *