njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. okt. 2011

Folk pevačice zahvalne Denu Braunu što su mu knjige toliko popularne da su i one čule za njega

Den Braun je toliko poznat pisac da je pevačicama postao imperativ da znaju njegovo ime

BEOGRAD, 31. oktobar 2011, (Njuz) – Grupa poznatih folk pevačica juče se u popodnevnom izdanju popularnog tok šoua na nacionalnoj televiziji jednoglasno složila da treba javno da se zahvale autoru bestselera Denu Braunu na posebnom luksuzu koji im je omogućio. Ove estradne umetnice su povodom Sajma knjiga spomenule svoje omiljene autore i istakle da su posebno zahvalne Denu Braunu zbog uspeha njegovih romana, koji je uslovio da su i one same saznale za njega.

– Jasno se zna da mi pratimo najaktuelnije trendove, u šta, da se razumemo, knjige često ne spadaju, tako da nam je popularnost „Da Vinčijevog koda“ i ostalih Braunovih romana postala imperativ u formiranju našeg imidža u očima javnosti. Ko god je pročitao neku njegovu knjigu potpuno se oduševio, zbog čega sam shvatila da moram da naučim njegovo ime. Možda jednog dana pročitam neki njegov roman, barem početak ako ne izdržim do kraja – izjavila je ona iritantna estradna umetnica čije ime nikako ne uspevamo da zapamtimo.

– Knjige su totalno „out“ i stvarno je retkost da se pročuje da je neko pisanjem zaradio neku opasnu kintu, tako da je svakako osveženje znati da neko i intelektualnim putem može da dođe do konkretnih para. Sedimo tako pre emisije kada smo čule pitanja i konstatujemo da je ovo prva knjiga o kojoj se toliko pričalo posle „Alhemičara“, našeg omiljenog romana. Koeljo je najveći pisac na svetu jer piše o smislu života, ali i Braun je jako zanimljiv jer otkriva silne zavere – nadovezala se na priču druga podjednako iritantna pevačica.

Estradne zvezde su iznele svoje oduševljenje i savetovale koleginice kako ovaj trend nikako ne treba da zaobiđu, pošto im je ovo gradivo već sada dosta pomoglo u pisanju tekstova i tvrde da im je možda potrebno još jedno ovako cenjeno delo književnosti posle kojeg će sigurno same moći da sklope pesmu, bez plaćanja raznim tekstopiscima.

Goran Mirković

REKLAMA: Knjiga koju će čitati sve estradne zvezde! Njuz.net predstavlja “Ovo nam možda nije trebalo”

 1. mile buva kaže:

  Izjavila je ona iritantna estradna umetnica čije ime nikako ne uspevamo da zapamtimo</b<.

  1. Golub kaže:

   znači rade tagovi :D

  2. Milica kaže:

   A koje su to estradne umetnice? Koja emisija? Ja kao na marku da zivim… Umrecu ako ne saznam, ajd pomagajte????

 2. Dzonny kaže:

  pobeda! :) Bravo :P

 3. RRR kaže:

  “najaktuelnije” lol

 4. himalajac kaže:

  “…posle kojeg će sigurno same moći da sklope pesmu, bez plaćanja raznim tekstopiscima”
  cisto sumnjam!

 5. technocaja kaže:

  Tuzno, smesno, ironicno a podjednako istinito…

 6. Djukicmaister kaže:

  Sto bi rekli dvadeset hiljada originalnih komentara na svakom Somborcevom stripu “pravo u centar”!! I ala su glupe ove folk pevacice, Da Vincijev kod je film, a ovaj seljak cak ni ne glumi u njemu.

  1. Axl Rose kaže:

   Ako nisi čuo, postoji knjiga Da Vinčijev kod koja je mnogo bolja od filma. Ako nisi knjigu pročitao, onda ni ne znaš o čemu se tu radi.
   Glupo je smejati se nekome od koga nisi ni sam bolji.

 7. Milica kaže:

  Nisu čitale Harija Potera???
  Dž. K. Rouling je zaradila opasnu kintu, milijarder je!
  :-)
  Sramota!
  :-)

 8. celtic kaže:

  Trebaju pročitati Džordža Orvela, da konačno vide zašto gledamo Velikog brata i Farmu.

 9. lucifer kaže:

  pa i red je bio. dokle vise da tekstopisci uzimaju pare od sirotinje, dokle?!

 10. Miki kaže:

  Vesna da Vinča, vlasnica agencije “MissYu“, posebno mu se zahvalila zato što je jednu svoju knjigu posvetio njoj.

 11. МЕРИЕН kaže:

  А коме су платиле да им напише ове изјаве?

 12. mamamimi kaže:

  Ne budite strogi, pa neke od njih su završile i po dva (ulična) fakulteta, a poneke čak i predaju na istim. Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Ili oboje!?
  Ona Andrićeva: “Dođe vreme kada pametni zaćute, budale progovore, a fukara se obogati.” vazda je aktuelna. Takvo vreme nikako da prođe.

 13. Pera kaže:

  E nije što su naše, ali stvarno najbolje obožavam tok šoe sa narodnim pevačicama. Uvek ima nešto lepo da se vidi, i bude onda neka pesma i sve tako i na kraju uvek ispadne neki srećan hepijend.
  A ko je taj Den Braon?

 14. Milica kaže:

  Ups, MARSU da živim:-D

 15. Milica kaže:

  Pomagajte! Ko su ove bistrice naše strade? Umreću ako ne saznam…

 16. Ivan_KS kaže:

  Eh, gde su ona stara vremena kada su naše folk dive bile obrazovanije i načitanije… izgleda da sada niko više ne čita Tolstojevskog i njegova remek dela književnosti, kao recimo “Rat i kazna”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *