njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. dec. 2010

Formirana prva Fejsbuk detektivska agencija

Prva detektivska agencija specijalizovana za Fejsbuk

LAJKOVAC, 9. decembar 2010, (Njuz) – U Srbiji je formirana prva detektivska agencija, usko specijalizovana na Fejsbuk korisnike. Detektivska agencija Lajković i sinovi, sa sedištem u Lajkovcu, počela je sa radom pre nekoliko nedelja.U moru pravih i lažnih naloga na Fejsbuku nalaze se detektivi ove agencije koji danonoćno rade. Fejsbuk detektivi su utrenirani hakeri i u svakom trenutku mogu da upadnu u vaš kompjuter.

Oni proveravaju statuse, tagovane fotografije,  log-ove chat sesija, i skeniraju IP adrese svih povezanih naloga. Otkrivaju da li sa istog kompjutera postoji konektovanje na više naloga, na osnovu  trenutne IP adrese. Sve sa ciljem da provere da li je neko nekog prevario na Fejsbuku.

– Ideja za otvaranjem ovakve agencije, javila se nakon što sam otkrio da me sopstvena žena varala sa članom Fejsbuka. Da sam to otkrio pre razvoda sada bih imao svoju kuću. Ubrzo sam saznao da su mnogi brakovi slomljeni upravo Fejsbuk preljubama. Tako sam  došao na ideju za posao. Odziv korisnika je prevazišao sva očekivanja. Javljaju nam se i muškarci i žene, sa raznim zahtevima. Od sumnji za preljube, preko traženja bivših prijatelja, pa sve do špijunaže protivnika u Farmville i Mafia wars – priča za Njuz.net Miroljub Lajković, vlasnik agencije.

Obim posla raste iz dana u dan, pa se i sama potreba za kadrom neumitno širi.

– Iskoristio bih ovu priliku što smo u Dnevniku da pozovem sve koji bi hteli da se zaposle u našoj agenciji da nas kontaktiraju preko naše Fejsbuk strane “Prva facebook detektivska agencija Lajković i sinovi“ – nastavlja gospodin Lajković.

Za sam kraj našeg razgovora, vlasnik agencije poziva sve sumnjičave korisnike da im se jave, dok traje promotivna kampanja.

– Do kraja godine, naše usluge su potpuno besplatne, što je deo promotivne kampanje. Proverite svoje prijatelje, da li ih sve znate, možda baš vas špijunira neko od naših agenata. Ko ga je unajmio, i zašto, ostaje u najstrožijoj tajnosti. Ali, i vi možete biti korisnik naših usluga. Kontaktirajte nas preko fejsbuk strane, ili preko mail-a facebook.detektivi@gmail.com

Uroš Bogdanović

 1. Nikola kaže:

  I stranu na FBu ste napravili… :D

 2. urednistvo kaže:

  Ne razumemo

 3. Insajder kaže:

  Svidja mi se. :D
  Agencija neka pošalje uplatnicu, preko Infostana, za dobrovoljni prilog, radi unapeđenja rada Lajkovića.
  “Za dobrim konjem se i prašina diže”.
  Samo nek me špijuniraju.
  Što više njih, to bolje :))))))

 4. find.me kaže:

  hahahhahahahha….ne mogu da verujem…koje lamercine….mogu da upadnu u racunare facebook posetilaca….hahahhahah…pa ajde upadnite….

  trebao bi neko da ih prijavi policiji koja se bavi visokotehnoloskim kriminalom
  http://www.beograd.vtk.jt.rs/index.php?option=com_content&view=article&catid=34:naslovna&id=53:tuzilastvo-za-borbu-protiv-visokotehnoloskog-kriminala&Itemid=53&lang=yu

  za spijuniranje, kradju i dostavljanje privatnih informacija trecem licu, i pretnji kako upadaju u kompjutere. Da im se zapuse usta.

  1. lajkovic kaže:

   Nasli smo te.

 5. G- kaže:

  ” Otkrivaju da li sa istog kompjutera postoji konektovanje na više naloga, na osnovu trenutne IP adrese ” DA DA btw proverite oko 100 ljudi na istom ip-u divljeg ” wifi isp provajdera ” JUCHE!

 6. SadClown kaže:

  @find.me
  Nemoj da si toliki retard i da izigravaš nekog pametnog kada ne provaljuješ da je ceo ovaj sajt posvećen izmišljenim vestima. Verovatno si čuo za izraz “satira”.

 7. Marilyn kaže:

  Lajkujem Lajkovac i sve Lajkovice xDDD

 8. Edrijan kaže:

  evo od mene jedan lajk od srca :)))

 9. Ivona kaže:

  A sta je to ARHOVA? Hhahahhahah! Sjajno!

 10. Dr. Agan kaže:

  hehehe jaooooo boze :D svaka vam cast :D hahahah

  nadjite pametnija posla nego da hakujete ljude preko fejsa :D

 11. Aleksa kaže:

  hahahahhahahahahahahahahha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. asxov kaže:

  lajkovici iz lajkovca, svaka cast, odlicni ste..

 13. Tetka kaže:

  Јесу ли они упали на сајт владе? :))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *