FOTO NJUZ: Bahati pešaci iscrtali pešački prelaz pored ferarija

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. maj. 2016

ferariFOTO: Vice / Ivan Okanović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  To su ustvari iscrtali ,,crveni tepih” za ono dvoje što su iz ferarija izašli, da mogu mirno da predju ulicu!

  1. scoby kaže:

   Meni je najinteresantnije mesto parkiranja. Sa desne strane je (zatvoreni) kafić bivšeg direktora EDB-a, uskoka (inače vlasnika nekoliko hektara stambenog I poslovnog prostora na Vračaru, gde li je on sad?), a kad se pređe zebra, ulazi se direktno u zgradu Komunalne Policije ( Makenzijeva 31)!
   Pošto Komunalna Policija, između ostalog ima I nadležnost kažnjavanja nepropisnog I bahatog parkiranja, ovo je očigledan slučaj nemešanja u svoj posao. A nije bilo ni ledenog krsta u kolima.

 2. Pera kaže:

  Ovo se jednostavno resava kljucem od kuce ili kola. Dok prelazis ulicu kao ova mlada dama na slici, lezerno uzmes kljuceve u levu ruku, okrenes se iza sebe da vidis da nema nikoga i vrhom kljuca prevuces po crvenoj boji. Dok to cinis, mozes da podesis snagu kojom pritiskas po emajlu da dotaknes sam metal.

  Rezbarije sa desne strane obicno primecuju lepse polovine dok ulaze u kola pa je onda blam veci kad se to desi.

  Ovakva disciplinska mera je jako delotvorna, jer nakon toga tvorovi delaju bolje.

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   To ne bih savetovao nikoga da radi u zemlji u kojoj vladaju ljudi sa fantonkama!

 3. Ilija Cvorovic kaže:

  Da za trenutak uozbiljim temu…ironija je sto je ovo ugao Smiljaniceve i Makenzijeve a bas prekoputa ovog parkiranog Ferarija je glavna uprava komunalne policije. Siguran sam ipak da oni nisu videli gde se kontroverzni biznismen parkirao

 4. komunalac kaže:

  Inace, auto je parkiran na bukvalno 5 metara od glavnog ulaza u sediste komunalne policije.

  A parking servis (pauk) na manje od 200 metara.

  Da je u pitanju neki auto od par hiljada evra ne stajao tu ni 2 minuta.

 5. Ariela kaže:

  Bilo BI urnebesno videti mu facu kad BI mu stigla kazna da SE parkirao ovde u Austriji…primera radi moja poznanica trknula da kupi mleko pa ostavila DVA min auto na mestu obelezenom da staju vatrogasci ako SE radnja zapali…kad joj stigla kazna öd 400 evrica htela ona da SE samozapali…

  1. voya montoya kaže:

   Lako je Austriji kad za političare ima Kurtza,a mi Kurte…A Srbija iznedrila Kur To Na…

 6. Рубљов kaže:

  И кад ће паук почети да уклања ове бахате пешаке ?
  Па погледај ову дрскост на слици – неваспитана пешакиња посред ТРОТОАРА ( ЕЈ, ТРОТОАРА, а пешакиња ) бахато и изазивачки хода, замало да закачи црвеног лепотана, који, ни крив ни дужан, немоћан и скрушено чека да га нека битанга очеше, пљуне, шутне или огули кључем или пробуши гуме…ДОКЛЕ ВИШЕ, СРБИЈО ?!!?!!

 7. voya montoya kaže:

  Poželeo se čovek iz dijaspore naših običaja koji prerastaju u tradiciju,a vi odma uuaaa.Šta ako ga povredimo,pa smanji doznake u otačestvo.Ko će onda da puni budžet,Pauk servis ili možda MUP,Poreska uprava…???

 8. haha kaže:

  Vidi, vidi… Djubrad su izgradila na brzinu i trotoar, i dodali znak. Ne moze covek ni da auto parkira, a da se tako neka gadost ne desi.

 9. Komunalac privatnik kaže:

  Primetio bih da je dotična gospođica sa slike ulicu prešla pored pešačkog prelaza (lako se da rekonstruisati njena putanja). Nadam se da će nadležne službe učiniti sve da je identifikuju i propisno kazne zbog očigledne bahatosti prilikom prelaska ulice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *