FOTO NJUZ: Beograd izlepljen plakatima sa citatom Aleksandra Vučića

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. mar. 2015

vucic plakat

 1. strani placenik kaže:

  A i ako je svemir beskonacan , tim gore po svemir.

 2. iva kaže:

  I Voolanderov osećaj za filing.

 3. Ja sam kaže:

  Dragi Aco,
  Na tvom putu u beskonacnost zelim ti bezbroj crnih rupa.
  Kreni sto pre.

 4. zoran kaže:

  Ја сам пљунуо плакат са ове стране да боље држи…

 5. Teoretičar zavere kaže:

  Primetio sam te plakate na Dorćolu u Dubrovačkoj ulici zalepljene na ogradi. Ruženje i prljanje grada se nastavlja. Simptomatično je da su oni zalepljeni odmah posle one otmice devojčice i pada helikoptera. U oba slučaja vidljivi su marketinški postupci Vlade i neki nelogični potezi. Ima se utisak da su piloti žrtvovani zarad promocije Aleksandra Vučića i njegovih ministara. Požrtvovanost i ljudskost hrabrih pilota iskorišćena je da bi premijer dobio dodatne poene a mnogi su to ukapirali, počevši od nekih vojnih lica i pilota pa sve do običnog čoveka koji zna da sabere dva i dva. U slučaju nevešte i amaterske otmice devojčice, do neukusa je došlo besomučno hvaljenje policije za uspelu akciju hvatanja otmičara. Pomenuti plakati a možda i neki miting podrške poljuljanom prestolu premijera su u toj situaciji dobrodošli. Jer čemu ovi plakati ako sve “poštene” ankete govore o nadpolovičnoj popularnosti Vučića. Onda ti plakati nisu ni bili potrebni.
  I na kraju: “Očistite Beograd! Sklanjajte đubre sa ulica i ograda!”

  1. MileKitic kaže:

   Brate,ovo je sprdnja,hahahaaaa

  2. Ja sam kaže:

   A sta drugo ocekibati od Tominog sina i Tonijevog djaka-ludaka?

   1. Ja sam kaže:

    ..”Imamo dokaze kako se tajkunsko mafijaški lobi, od zemunskog do miškovićevog klana, bore da se ništa ne promeni, kako bi mogli da nastave sa pljačkom Srbije”, rekao je lider SNS.
    “Vidim hajku protiv Gašića i Lončara, koji su hteli da spasu jedno dete. Ja preuzimam odgovornost. Da su me pitali, a nisu, ja bih rekao – spasite dete. Gašića i Lončara neću da dam”.
    “Veliku nervozu vidim kod nekih, sve su pokušali preko svojih medija. Mnogo ljudi plaćaju. Ne biste verovali koga sve plaćaju”. rekao je Vučić nakon sednice predsedništva SNS.

    Redakcio, daj neki dinar i nama.

  3. Brate pretera ga kaže:

   Baš dosadan komentar na šaljivu fotografiju ne bih komentarisao, ali gde nađe da kenjaš po sprečavanju otmice onog deteta, kada smo svi normalni bili zapanjeni i ohrabreni organizovanošću policije da to u takvoj brzini spreči.

 6. gradjanin kaže:

  Istina je da je lik ludak iz pozorišta lutaka koga su okačili na banderu gde mu je mesto.

  1. Mirjana kaže:

   Jeste mu tu mesto, ali sa malo drugačijim koordinatama

 7. Александар Хејтер kaže:

  Постоји лаж, прљава лаж и ‘Тешка реч’.
  А. Вучић

 8. scoby kaže:

  Nisam obavesten, kad su izbori? Pa zar se u ovo veliko vreme “stednje”, tapetira grad plakatima sa idiotskom porukom i sa najljigavijim osmehom Velikog Vodje? Sredi covece prvo svoju porodicu(e), pa se onda lati Srbije.

 9. aleksandar kaže:

  A gde je ona cuvena sentencija:

  – vucic je peder!
  – nije vucic peder!
  – jesam, peder sam!

 10. Živadinka kaže:

  Trebalo je da piše : Samo su moja vlast i ljudska glupost beskonačni!

 11. Ivan_KS kaže:

  Ovo je garant falsifikat, ovaj potpis nije uopšte Vučićev. Njegov potpis na ovom A ima dve loptice sa obe strane i jednu crticu na gornjem delu… Ovo A uopšte ne liči na falus! Dosta sa tom jeftinom propagandom više!

  1. Vaske kaže:

   Jel tako da nisi ozbiljan?

 12. stanko kaže:

  “Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar“ i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt kad se kaže šta želiš da kažeš.“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *