nazad na vrh

FOTO NJUZ: Bosanski glumac Branko Đurić Đura dobio voštanu figuru u Jagodini

Predrag Bondžić / FOTO: Blic

 1. Hej i Novak Đoković nosi ovakve majice :)

 2. Ma nije to Djura…meni lici na onog kapetana Spoka iz “Zvezdanih staza”…vidi mu usi…

 3. Redakcija oćoravela. Nije to Đura, to je američki glumac Robert Preston, iz filma Viktor Viktorija. Ova figura je nagoveštaj skorašnje kandidature Jagodine za održavanje parade po nosa. mada ovaj na slici ima nos i po, a ne po nosa.

 4. Kada se ovoga docepa strana stampa bas ce slatko da nam se smeju…Sto ne pravimo ajvar i kiseli kupus kada smo u tome dobri. Cus. vostane figure, pis zivi!

 5. Bolje Djura nago zirafa. Koliko bi se tu voska potrosilo! Morao bi palma da skuplja od svojih dobrih domacina ostatke slavskih sveca.

 6. blago njima bar nemogu jagodini da iskljucuju struju zbog muzeja vostanih figura . leti da se otope a zimi da se nesmrznu .
  :)

 7. Lepo rece Novak: Lici mi na nekoga, ne mogu da se setim na koga.
  Djura narafski!

 8. Djokovic pod hitno da poraste 10 cm do visine figure, i da zakaze nekoliko plasticnih operacija da dobije lik svoje figure.

 9. A Novak Đoković je stvarno ispao nečoek’ na predstavljanju Đurine figure! Em se slikao s njim tako da se ne vidi Đurino lice, a da ne pričamo na kiselom osmehu, kao da je na nečiju sahranu došao! Ipak je naš Đura zaslužio da se od srca nasmeju kada dobija svoju figuru! Lako je njemu smejati se od srca kada osvaja tamo neke Vimbldone i milijone! Gde mu je bilo to srce i smisao za humor pored Đurine figure?! Pogledaj ti te trepavičice, pa ni nadrealisti ga ne bi ljepše našminkali!

 10. Nemate pojma, ovo je Novak kad bude imao pet banki i probleme sa prostatom…

 11. zvali su ga vostani kad je bio mali. a ruzan je ko lopov sto jes, jes…

 12. auuu, al je djura poruzneo. Sav je nekako podbo,nateko i deformiso se. Da nije oboleo od neke opake gadosti?

 13. Vidi majce… K'a prava!

 14. Moram da budem sitničav – nije “Đura”, nego “Đuro”. :)

 15. Kada su jednu stariju gospođu pitali šta misli o otvaranju zoo vrta u Jagodini,sva ushićena je odgovorila: ” Da nije gospodina Palme ja nikada majmuna ne bih videla”

 16. Vidi se da nisu imali para za novu figuru nego su prepravljali Djindjica, a i za prepravku se izgleda nisu mnogo otvorili…..

 17. hahahahahahahahahahaah

  hahahahahahahah

 18. U znak zahvalnosti za genijalnu seriju Mala klinika za ljude s posebnim potrebama? Malo li je što je em netalentovan em rošav em smeće od čoveka a posra ga u životu nego još i voštanu figuru dobi? Eh živote, lutalico.

 19. Definitivno vise lici na Djuru nego na Novaka

 20. Pljunuti :D

 21. Liči i na Djuru i na Roberta i na Spock-a…. SAMO NE LICI NA NOVAKA

 22. ma ovo je EKREM!!!!!

 23. konačno i Đurinih pet minuta slave

 24. Ovo je ko neskafa – 3u1….Djura, Novak, Preston

 25. Hahaha, danas Sam prvi put na ovom sajtu, strasni ste, najbolji!!! Humor za 5!! Dobili ste novog redovnog posjetitelja…

 26. Deluje 30 godina starije…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix