FOTO NJUZ: GSP predstavio sistem za izbacivanje putnika bez karte iz autobusa u pokretu

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. sep. 2014
autobus

FOTO: Strahinja Đorić

 1. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Znam, taj sistem funkcioniše od juče. Zatekli su me bez karte i ja sam tražio da me izbace na semaforu dok je autobus čekao zeleno svetlo. Međutim kontrolor je rakao da su dobili striktno naređenje da se putnici izbacuju kada je vozilo u pokretu da bi dobro zapamtili kada su se švercovali. Zatim sam zamolio da me izbace na uzbrdici – autobus je u pokretu ali sa smanjenom brzinom. Kontrolor je bio neumoljiv i izbačen sam naglavačke kada se autobus mimoilazio sa tramvajem, i tom prilikom sam naleteo na jednog starijeg gospodina koga su izbacili iz tog tramvaja. Srećom oboje smo prošli bez težih posledica a meni više ne pada napamet da se švercujem. Često koristim i Beovoz ali tu se ne bih švercovao jer bi mogli da me izbace kada budemo prelazili preko pančevačkog mosta. Što je sigurno sigurno je.

  1. technocaja kaže:

   Sve ti verujem, ali ovo si izmislio…

 2. Polovni Buntovnik kaže:

  Ljudi su se bunili i kad su uveli BusPlus elektronski sistem naplate, ali tehnološki napredak niko ne može zaustaviti!

  1. aleksandar kaže:

   Naprdnjaci mogu da zaustave svaki napredak!

   1. Патриота са интересом kaže:

    Напредњаци су се бунили када је тадашњи градоначелник Драган Ђилас инсистирао да уместо цене месечне карте у новцу запосленима у градској и општинским управама и јавним комуналним предузећима уплаћују директно БусПлус месечну карту. Сада ти исти напредњаци поново уводе исту ствар, тако да не видим да они нешто вуку назад, као да више не навијају за камен… Свака част напредњацима што настављају Ђиласовим путем, и свака част руководству и симпатизерима напредњака што су за напредњаке навијали само Ђиласу у инат а сада без комплекса сами себи признају да нису били у праву. И на крају, свака част примачима из народа што се пале ко хепо коцке на сваку флоскулу коју посере неки од самопрокламованих вођа.

 3. scoby kaže:

  Bez brige, vešte ruke majstora is GSP-a, će ubrzo zatvoriti ovu rupu rešetkom kao što je ona na slici ispred menjačnice. Šteta, jer ovo je konačno rešenje za gužve u prevozu, višak ”putnika” bi ispadao na svakoj krivini.

  1. Sima Kosmos kaže:

   Мењачница је затворена јер је власник одлучио да отвори апотеку. Приметио је да му све више људи тражи завоје, фластере, ортопедска помагала и лекове против болова.

 4. Ja sam kaže:

  Pre 122 godine konji su vukli tramvaje. Uskoro ce putnici bez karata, po kazni, gurati autobuse na uzbrdicama-kao ispomoc onemocalim motorima.
  U znak brige za majke sa decom, trudnice i osobe preko 80 godina, GSP ce obezbediti specijalna sedista sa rupama u podu-ventilacije radi, a i za nozno kocenje na nizbrdicama.

  1. Jan kaže:

   Jel’ znate zašto je u autobusima mladima mesto pozadi , gde su pogonski točkovi ?
   – Jer brže okreću pedale .

 5. zexx kaže:

  Ja ako nemam kartu,a naidje kontrolor radim ono sto nas narod radi pred svim izazovima koje nosi svako doba – zazmurim da me niko ne vidi!!!

 6. Končita Kobaja kaže:

  О, Боже! Зар не препознајете да је то нови расхладни систем? Добро је да су га увели сада пред почетак кишних и хладних дана. ГСП – лети греје, зими хлади.

 7. celtic kaže:

  Svaka čast Vučiću što je natjerao omladince poput ovoga na slici da se izlože rizičnoj vožnji i tako pokažu svim skeptičnim ljenčugama da to nije ništa za mladog, zdravog čovjeka. Poklič i nakon 40 godina ostaje isti: Intenzivnim zalaganjem do rezultata, drugovi!!!!

 8. nadžak efendija kaže:

  Ja ne znam kako je ovo Krkobabić junior mogao da dozvoli. Pa, molim vas lepo, ubiće promaja naše penzionere. Bar 10% da smanje rupe u autobusima.

 9. Al kaže:

  Cuo sam da putnici koji su uhvaceni bez karte, a nisu platili kaznu, a uz to su visestruki povratnici, morati da rade kao baba sere u javnim klozetima.

 10. ПАТРИЈЈОТА kaže:

  Боље је и то него да доведу Рика Сифредија,да им пресуди на лицу места !!
  Не би им се више поновило,осим ако неко то не злоупотреби !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *