FOTO NJUZ: Nikolić čita Ljosi najbolje odlomke iz svog diplomskog rada

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jun. 2015

Originalna fotografija: TANJUG/Nemanja Jovanović

 1. haha kaže:

  Jos jedan FAIL njuzovci. Gledajte samo kako Ljosa slusa sa paznjom, sto znaci da to ne moze nikako biti diplomsli rad naseg dragog predsednika.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Uhvacen je trenutak kad mu objasnjava koje mu je ordenje ponestalo a kojeg jos ima !

 3. sremac kaže:

  Ma to mu Tomica čita samo fusnote, u kojima citira Kremansko protočanstvo

 4. Teoretičar zavere kaže:

  Nikolić: “A kada vratimo Kosovo u Srbiju, što sam ovde objasnio na koji način, okrećemo se Hrvatskoj i Karlobagu, Ogulinu i Virovitici a to je sve lepo razjašnjeno u ovom mom radu. Što se tiče Srbije, dragi Ljoso, uvodimo rublje umesto dinara, u inat Evropskoj Uniji, a glavni grad Srbije postaće Bajčetina.Daću ti jedan primerak mog diplomskog rada pa povuci i ti malo svoje veze i poradi malo za nas!”
  Ljosa u sebi: “Kojeg li ludaka, majko Božja! Gde ja gubim vreme! Šta da mu odgovorim? Ma uzeću taj jedan primerak i baciću ga u đubre!”

 5. Ender kaže:

  Naravno da mu čita odlomke iz diplomskog, da mu Ljosa sredi preko veze Nobelovu nagradu.

 6. scoby kaže:

  Predsednik Grobar objasnjava tehnologiju gradjenja tradicionalnih srbskih kuca za vreme turaka (od blata i slame, kao iz “3 praseta”). Ljosa pazljivo slusa i koristice u svojoj novoj knjizi, a mozda se tu nadje i grobar kao Zli Vuk koji duva u prasece kuce.

 7. zoran kaže:

  “Овде сам се позвао на Андерсена за доказивање ове спектакуларне теореме, ти и сам, Љоске, знаш да чубакапра постоји, а мало напред, на 795. страни сам се позвао на браћу Грим, они су претеча и ослонац пројекта европске уније као државе благостања и правде….дакле да избацим овај део о магичном реализму и Маркесу.. уууууу, ја мислио да је Бајага измислио реч Макондо за ону песму, ма знаш је Варгас, ” не волим војну музику – ја сам мислио на Берлин”…

 8. Ariela kaže:

  auuu covek se skamenio…lepo se vidi…misli da da ovo nije stvarno…ovo je neki paralelni svet…

 9. Majke mi.. kaže:

  Posle čitanja ,razvila se plodna diskusija…Kako je ovaj Ljoša ( ..jel’ on poreklom sa Kosova?..) osvedočeni pobornik globalizacije , koja da je poboljšala život celom čovečanstvu , Nikolić mu je potvrdio da je njegov istomišljenik:..” Evo,kako nas dvojica sada bolje živimo? I moji Srbi ,također , samo to još ne znaju!..”A zatim se poveo čisto stručni razgovor , o razlikama ukopa u ilovaču ili u pesak , na Balkanu , odnosno u Južnoj Americi .Kako je to tema buduće Tomine disertacije , Ljoša mu je obećao jedan svoj esej na tu temu..sa globalizacijskog aspekta, kao drugarsku podršku.!

 10. dragan kaže:

  Supruga predsednika je institucija…

 11. IvanBre kaže:

  …..ko vas placa da toliko mrzite naseg predsednika….Vredi svaku paru!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *