nazad na vrh

FOTO NJUZ: Listu Danas predložen novi izgled kako bi dobili više reklama

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Direktor informera raspisao konkurs za ,,novinare”.
    Prednost imaju kasapini, starlete, voditeljke ,,pinka”‘ , kopaci mrtvackih raka, masovne ubice, vodje navijaca, acini ministri, pedofili, dileri i slicni intelektualci.

  2. Jesu ovo pravi naslovi informera ili sličnih novina ili je sprdnja NJUZ-a? Da je neki normalan čovek samo na facebook-u objavio da će biti ovoliko ratova do sad bi bio u nekoj instituciji bez prava posete do kraja života.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix