nazad na vrh

FOTO NJUZ: Radnik Gradske čistoće čestitao Siniši Malom na očišćenom snegu

SINISA MALI

FOTO: Tanjug

 

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. To je ustvari komunalni policajac, u sezonskoj uniformi, postavljen da kaznjava gradjane koji prelaze ulicu na mestima gde je sneg ociscen!

 2. Treba čizme da ofarbaju,gde još nose ove žute.Podhitno tender za neku naprednu boju čizmaka…

 3. Ujedno mu cestita ( sa malim zakasnjenjem ) kupovinu 24 stana u Bugarskoj.
  I na hrabroj izjavi da kada padne sneg u Los Andjelesu IMA i mrtvih.
  ProglasIvsi ga spasiocem vascelog Srpstva.
  Za Bozic ce Nikolic da mu uruci Orden .

 4. Vučić je svom Malom za Novu Godinu poklonio ličnog fotografa i najnoviju tehnologiju za pojavljivanje iz frižidera, koju je lično veliki vodja patentirao i stavio u upotrebu na početku svog mandata.

 5. Mali objašnjava čistačima da to što sada čiste nije nikakav pravi sneg, već lažni i da ima i potvrdu bugarskog meteorologa i da mu dušmani opet podmeću i ne biraju sredstva..

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix