FOTO NJUZ: Šešelj i dalje van fokusa

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. nov. 2011

 1. Mihailo kaže:

  Molimo poslanicu da se približi, ili gospodina da se udalji.

 2. Petar kaže:

  e svaka cast :D

 3. Kum Spasoje kaže:

  Čak i na ovakvim grudima šešeljev nos je u prvom planu.

  1. himalajac kaže:

   to je zbog bradavice, perverznjaku :)

   1. Ђеки kaže:

    Што је перверзњак? Па то је нормално – ненормално би било да не примећује виме…

 4. Милан kaže:

  Како оно беше: “Ми стојимо постојано…”, или “Рачунајте на нас…”?

 5. Nixon kaže:

  S`tani studenti, sta ` ade ? Oni p`odaju d`ogu !!! Eto sta `ade st`ani sudenti !!!

 6. wwwlado kaže:

  Не вјерујем ништа док то не саопште ВУК , ЧЕДА и ЧАНАК , они све редовно прате и имају саопштење након сваког оброка 3 пута по три сваки дан ми је та терапија .
  Па није мало када те подржава 7+ % грађана ,а и Тадић поред њих испаде патриота .
  Значи народ шути нешто мути , СРС 55 % , а остали код шојића у ћорку .

  1. jututunac1 kaže:

   A sto ne bi, kad drug Ivica sa 2,5% glasova vlada celom drzavom, a pojavljuje se tri puta dnevno u stampi. Cas se kupa u Babusnici, cas otvara 7km renovirane pruge, cas podrigne neki borbeni poklic. Seki zauzima sate i sate programa, reklamira svoje knjige i moli Boga da ga sto duze drze.Covek osvetlao Srbe ma gde bili. Njegova teorija o Srbima pre ameba, pa Bozja zavist da im u inat napravi Hrvate, pa kominternosko-judeo-muslimansko-vatikanska koalicija protiv nas. Sve se to pazljivo razmatra godinama a presuda ce biti: eve vam ga, zatvaramo Tribunal, a vi radite sa njim sta hocete.Ja se cak i nadam Nobelovoj nagradi za Sekija, za revolucionisanje Darvinove teorije evolucije. Trebao je Darvin doci na Balkan, a ne tamo po Africkim gudurama, da vidi finale evolucije: Srbi, Hrvati i Muslimani na jednom mestu.

   1. wwwlado kaže:

    Šešelj ima princim , na žalost vrijeme potvrdi sve njegove teorije , ja nisam vjerovao demokratama prije 5. oktobra ,ali bih volio da sam pogrješio ,a oni bili u pravu . Šta ja mogu što je Šešelj u pravu , da se pravimo naivni i kažemo Slobo je kriv što je Kosovo proglasilo nezavisnost ,a RS natjerana na zajedničku državu BIH , Kosovo je poseban slučaj , da se pravimo glupi što nema boljeg života u demokratiji i putu u EU ,a ni u EU . Bolje bi bilo da je sve bajno i lagano ,ali nije . Bolje bi bilo da nema urote ,ali ima .Bolje bi bilo da bolje živimo ,ali ne živimo . Jesu li rekli da se suočimo sa realnošću .

 7. milica kaže:

  Šta oni to piju? A iza kamere Mrkonjić u odelu…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *