nazad na vrh

FOTO NJUZ: Tomislav Nikolić dobio dozvolu za gradnju dve vikendice u glavnom gradu Belorusije

TANJUG/AP - Sergei Grits

TANJUG/AP – Sergei Grits

 

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. У Тбилисију гради викендице?! Да не поверујеш каквих глупости бива…

  2. Lukašenko je Nikoliću dao planove i dozvolu za vikendice a Nikolić njemu svoj tajni recept za rakiju”Tomovaču”! Vikendice će naš predesdnik da gradi u samom parku Maksima Gorkog, što nikome do sada nije dozvoljeno, a beloruski predsednik će imati dozvolu da proizvodi rakiju vrhunskog kvaliteta i da je nazove “Bajčetinskaja lukašenkovača”!

  3. A koji orden je dodelio za dozvolu?

  4. НА СЛИЦИ: Томашенко поклања “Јеловник” и “Пићовник” скупштинског ресторана Председнику Белорусије (Кравијар-домаћи 370 дин., лебац, најзад, само 3 динара).

  5. Ko bi rekao da Sava protice i kroz Belorusiju???
    bio je jedini Nikolicev komentar .

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix