nazad na vrh

FOTO NJUZ: Vučić ubeđuje Skota i Devenporta da nema veze sa pisanjem Informera

vucicevic proviruje

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Samo još da narod Srbije shvati da on ni sa čim nema veze i sve će biti na svom mestu!

  2. Nije ovaj susret zbog Vučićevića zvanog Mutavi, nego zbog Iznoguda koji je još 2003. hteo da bude kalif umesto kalifa. Oće ga ova dvojica za ministra inostranih poslova. Prvi srpski samouki ranoranilac (mandatar) se nćka. Zato Savamal i RTV.

    #Iznogu, ako ne znaate, je onaj što je spalio 605 kg šećera u prahu u TENT-u, onaj što se penje na Himalaje, što pije vino Šabli od 2.000e, onaj što mu se ime rimju sa beda, itd

  3. Слика комотно може да носи назив по оној народној, ”све мој до мојега”. Толико прича и бојазни да не постанемо руска губернија нас је довело до тога да постанемо западна афричка колонија из 19. века.

  4. Slika govori vise od hiljadu naprednih “saopstenja”. Picoustog, koji se uozbiljio kao dete kad piski, drma teska paranoja koju mu je danas podgrejao i uticajni DrSlina uporednom pricom o Gadafiju. Dosledno na slobicinom putu, stizu (za sada stidljive) najave slavnih kontramitinga iz veselih devedesetih, pa da vidimo ko je jaci!

  5. Vučićević, na naprednoslovenskom, znači “vučićozborac”.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix