nazad na vrh

FOTO NJUZ: Žarko Obradović pokazuje kako su prosvetari ocenili njegov rad

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
 1. Šteta, ne vide mu se vunene čarape.

 2. Al sto ne bi on bio zadovoljan…ako udjemo u EU jedinica je odlican uspeh…eee zato i pokazuje ovako ponosno…

 3. Žure prosvetari,čovek još nije uplatio Loto..Jel’ ono Vi pisaste da se tako namiču pare za plate prosveti?

 4. Ministar Obradović bi posle današnje bruke sa testovima iz matematike, da ima imalo morala, morao da da ostavku. Jedinica je pozitivan broj (matematički gledano) što je za njegov rad velika ocena. On zaslužuje negativnu ocenu, manju od nule!!!
  Profesor matematike

 5. Ma već je on doneo ukaz po kome je kec prelazna ocena. Prepisao od Gorana Kneževića.

 6. Pirot — Na polaganju prijemnog testa iz srpskog u OŠ “Sveti Sava” u Pirotu đacima su greškom podeljeni pogrešni testovi, kombinacija broj 2 umesto kombinacije broj 1. Prava, tj. kombinacija 1 izvučena je juče u direktnom prenosu na RTS.
  Direktor škole Ljubiša Đorić kaže da su gotovo svi članovi komisije u prenosu, koji je išao preko školskog ozvučenja, razumeli da đaci treba da rade test broj 2.

 7. metnolchina!

 8. … ne znam co'eka… prema tome ne mogu da mu ‘sudim'…. ali rezultat i uspeh testova i desavanje oko njih … sve kazuje !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix