nazad na vrh

FOTO NJUZ: Željko Joksimović predstavio nove prateće vokale

zeljko

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kad budu snimali spot angažovaće manekena Tadića

  2. Ko to tamo peva?

  3. Rokeri s Miljacku…

  4. Danima se postavlja pitanje po medijima: “Gde su Joksimovići”? Mi mislili da su u Rodi, kad ono ćorak! Nisu u Rodi, nego se spremaju za Evrosong – Željko će da peva, Dačić će da svira k…., pardon, violinu a Čeda će da duva! Svako će da radi ono što najbolje zna i pobeda je zagarantovana!

  5. Ово прво слева ( кад ја гледам фотографију, а кад они гледају у објектив онда прво сдесна) није пратећи вокал већ прасећи вокал, ово у средини, та то је јована без шминке , ово прво сдесна ( кад ја гледам фотографију, а кад они гледају у објектив онда прво слева) то је амбасадор друге Србије у амбасади САД… А где је жељко?

  6. Sta ja znam….. sliko se Zeljko i sa boljim pickama….

  7. tel mu ono Keba na marci?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix