Muslin se dokazao kao veliki stručnjak i tako se preporučio da vodi fudbalsku reprezentaciju
njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

27. nov. 2017

FSS pozvao Muslina na mesto selektora reprezentacije

BEOGRAD, 27. novembar 2017, (Njuz) – Fudbalski Savez Srbije doneo je odluku da mesto selektora A selekcije ponudi proslavljenom stručnjaku Slavoljubu Muslinu.

Na sednici odbora za hitna pitanja doneti su zaključci u kojima se navodi da je svetsko prvenstvo u Rusiji jako blizu, te da prvi tim ne sme u pripremnom periodu biti bez selektora.

– Gospodin Muslin poseduje sve potrebne stručne i ljudske kvalitete koji su potrebni da bi vodio našu selekciju na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri – stoji u saopštenju koje je prosleđeno medijima.

U prethodnom mandatu na klupi našeg nacionalnog tima, Slavoljub Muslin uspeo je nešto što nije pošlo za rukom mnogim prethodnicima, a to je da odvede Srbiju na veliko fudbalsko takmičenje. Jedina razlika u odnosu na prethodni mandat je to što će mu posao biti daleko lakši.

– O imenima koje treba da vodi na prvenstvo, gospodin Muslin ne treba uopšte da brine. Spisak onih koji treba da idu već postoji, on samo treba da se prihvati posla selektora. Ni finansijski momenat nije problem, spremni smo da pregovaramo sa njim po svim osnovama – rečeno nam je u FSS.

Takođe, saznali smo da postoji celokupan plan priprema, sa detaljnim rasporedom svih nefudbalskih aktivnosti, tako da je uloga selektora zaista minorna i pitanje protokola. Ne bi bio problem da Srbija u Rusiju ode i bez te pozicije, niti da na klupu sedne bilo ko, ali FSS u ovom trenutku zaista želi da dovede Slavoljuba Muslina na mesto selektora.

Slavoljub Muslin nije bio raspoložen za razgovor sa našom redakcijom.

Uroš Bogdanović

 1. Ja sam kaže:

  A Muta?
  Sta njemu fali, sto njemu ne ponude?
  Ili selektoru kupusijade u Mrcajevcima, recimo?

 2. Svemocni kaže:

  Pa on je vec selektor reprezentacije???

 3. strani izdajnik kaže:

  Imam utisak da mnogo više znate od ovog što ste napisali da bi nas naterali da se vežemo za vaš sajt. I šta sad? Volim Muslina, volim vas, volim fudbal, volim Rusiju… A nekako mi se čini da želite da mi uradite još neku ljubav. Možda onu navijačku, pa da počnem da skandiram:Sudija pederu.. . Bar se nekad tako ispoljavalo nezadovoljstvo.

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   A ti misliš da u Srbiji postoji samo jedan sudija za koga svi znaju šta je?
   Njuzovci lepo kažu da sad, kad su sve kokoške na broju, može i sit vuk da se vrati!

   1. strani izdajnik kaže:

    Samo ti živi u basni, a vukova sve više. Pravih ili namunjenih, sve jedno.Osililo se to, pa pravi štetu…Muslin je jagnješce kad se pogleda iz daleka. Mana mu je što je bio mnogo vredan, a ni to mu se nije isplatilo. Samo jedan može da bude vredan.

 4. Malo mnogo kaže:

  Za takvu ulogu “fikusa reprezentacije” najbolja je Ana Brnabić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *