njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. feb. 2012

FSS predstavio plan priprema za praćenje predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu

Reprezentacija Srbije će Evropsko prvenstvo pratiti u najjačem sastavu

BEOGRAD, 23. februar 2012, (Njuz) – Predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, predstavio je novinarima plan priprema naše fudbalske reprezentacije za praćenje predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu, koje se ove godine igra u Poljskoj i Ukrajini od 8. juna do 1. jula.

– Poznato je svima da naš nacionalni tim još uvek nema selektora, a Savez ništa ne želi da prepusti slučaju, pogotovu kada je tako veliko takmičenje u pitanju, pa smo na sednici stručnog saveta usvojili plan i program priprema za praćenje prvenstva – započeo je svoj ekspoze Karadžić – Naši najbolji igrači će se okupiti u Kovilovu najkasnije do 5. maja, a kašnjenja ćemo tolerisati igračima koji budu imali obaveze u svojim klubovima, najviše deset dana po isteku roka. U slučaju da se ne odazovu na naš poziv ni tada, biće primorani da prvenstvo posmatraju u sopstvenim aranžmanima.

Kako saznaje Njuz, naši reprezentativci biće opremljeni dovoljnim količinama Lav piva, zvaničnog sponzora selekcije Srbije, kao i grickalicama zlatnog sponzora, kompanije Marbo.

– Prva faza priprema biće obavljena u Beogradu, širom splavova i noćnih klubova, kako bi naši najbolji igrači ušli u adekvatan ritam, kao da učestvuju na prvenstvu – rekao je Karadžić.

Sledeća faza priprema bi, prema njegovim rečima, trebalo da bude na crnogorskom primorju, gde će se raditi na taktici posmatranja i komentarisanja utakmica i devojaka.

– Nedelju dana uoči prvenstva, našim reprezentativcima sledi boravak u karantinu, u Kovilovu, tokom kog će gledati sva finala evropskih prvenstava do sada, kao i najzanimljivije utakmice Lige Šampiona u poslednjih 15 godina. Obezbedili smo nekoliko LED televizora dijagonala od preko 55 inča, te će naši reprezentativci, nesumnjvo, imati najbolje uslove za pripreme za posmatranje Evropskog prvenstva – zaključuje Karadžić i dodaje da će se, u slučaju da do tada neko pristane da bude selektor, ovaj plan će se promeniti u skladu sa dogovorom koji napravimo.

Prema prvim informacijama, očekuje se da će naša reprezentacija predstojeće Evropsko prvenstvo posmatrati u svom najjačem sastavu.

Uroš Bogdanović

 1. Bane kaže:

  Momci, samo jedna digresija. Reprezentacija se već neko vreme (jedno godinu i po dana) ne okuplja u Kovilovu. Prelazni period bio je Hajat, a onda je otvorena “čuvena&fenomenalna” Kuća fudbala u Pazovi. Naravno, znam da je ovaj tekst zezancija (ne mogu da razumem ljude koji se i dalje primaju), ali eto – reda radi, da znate ;-)

 2. Alex kaže:

  Ja se samo pitam sta se desilo sa odbranom suvereniteta i integriteta Njuza?

  1. Milos kaže:

   Kupio ga je Telenor, izgleda

 3. ariela kaže:

  Mislim da je ovo jako bitna informacija za devojke koje bi da se eventualno udaju za nekog fudbalera…sad znaju gde ih mogu naci “na gomili”…ranije nisi mogao da ih pohvatas gde su…te na treningu te u karantinu pa u inostranstvu…e a sad su ispred televizora…i to u zemlji Srbiji…mislim da ce ova “sezona” biti jako uzbudljiva a nadasve romanticna…

 4. snezana kaže:

  ma neka lepo organizuju evropsko prvenstvo u posmtranju prvenstva, kad su nasi vec u najboljem sastavu valja to iskoristiti

 5. Mirko kaže:

  E, pa ne mozemo da budemo najbolji u svim sportovima. Polako. Konsolidovace se i fudbaleri jednom, sad neka gledaju, iduci put ce mozda ucestvovati, zato sto je vazno ucestvovati, pa mic po mic, jednom ce i osvojiti nesto…

 6. mIKI kaže:

  plan priprema za velika takmicenja na kojima smo do sad ucestvovali do sada nije znacajnije promenjen…pripreme kao i za svako takmicenje.

 7. Mat kaže:

  Da je bila milionska premija za odlazak na EP, nebi se mi sad ovde zajebavali … Kofer love najbolje budi patriotske osecaje!

 8. Dado kaže:

  “Prva faza priprema biće obavljena u Beogradu, širom splavova i noćnih klubova, kako bi naši najbolji igrači ušli u adekvatan ritam, kao da učestvuju na prvenstvu…”

  Isplakah se…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *