nazad na vrh

FSS smenio sve navijače koji misle da Muslin nije zaslužio otkaz

pixabay.com
Navijači sa kojima smo razgovarali kažu da nisu iznenađeni ovakvom odlukom. Tvrde da iza njih stoje rezultati, a da sva pitanja o smeni treba uputiti ljudima iz FSSFOTO: pixabay.com

BEOGRAD, 1. novembar 2017, (Njuz) – Fudbalski savez Srbije danas je razrešio funkcije sve navijače koji smatraju da je Slavoljub Muslin nepravedno smenjen sa mesta selektora državnog tima, saznaje Njuz. FSS je tako stavio tačku na medijske spekulacije koje su prethodnih dana uznemirile fudbalsku javnost.

– Odbor za hitna pitanja FSS doneo je jednoglasnu odluku da uskrati poverenje svim navijačima koji dovode u pitanje odluku o Muslinovoj smeni – jasan je Slaviša Kokeza, prvi čovek Fudbalskog saveza. – Prvo mesto u kvalifikacijama i direktan plasman na Svetsko prvenstvo su nesumnjivo veliki uspeh kome su navijači, svakako, dali značajan doprinos. Ipak, savez već neko vreme nije zadovoljan načinom na koji deo navijača podržava reprezentaciju, pogotovu tokom dve poslednje utakmice kvalifikacija. Nezadovoljstvo je definitivno kulminiralo njihovom reakcijom na Muslinovu smenu – objašnjava Kokeza i dodaje da očekuje da će utakmice reprezentacije na Svetskom prvenstvu gledati najbolji navijači koje Srbija ima u ovom momentu.

Navijači sa kojima smo razgovarali kažu da nisu iznenađeni ovakvom odlukom. Tvrde da iza njih stoje rezultati, a da sva pitanja o smeni treba uputiti ljudima iz FSS.

– Pitanje smene je već neko vreme visilo u vazduhu, pa ne mogu reći da sam zatečen odlukom FSS. Bili smo uz tim na svakoj utakmici, verovali u selektora i igrače, dali smo sve od sebe kako bi ostvarila što bolji rezultat i posle dosta godina zauzela svoje mesto na najvećoj smotri svetskog fudbala. Bilo je različitih pritisaka na sve nas, ali nikome nismo dozvolili da nam se meša u posao što je, verovatno, i uzrok naše smene – zaljučio je Mitar Jovetić, sad već bivši navijač fudbalske reprezentacije Srbije.

U FSS kažu da je ova priča za njih završena i da će uskoro izaći pred javnost sa imenima novih navijača koji će bodriti reprezentaciju na Svetskom prvenstvu.

Bojan Savić

  1. Šta god da FSS uradi navijači će i dalje odobriti i podržavati odluke saveza. Možda bi neko i želeo da misli drugačije, al vladajuća mašina u Srbiji (iz potaje kriva i za Muslinovu sudbinu) ih je toliko već utrenirala da će jednostavno sve uraditi šta se od njih traži!

  2. Није тачно, навијачи су сменили отказ, јер фс није заслужио Муслина!

  3. Opasan je ovaj Muslin,mozda je on ujeo Maju Gojkovic!

  4. Brijane glave,celavo teme i celave teme oko srpskog fudbala…!!! Srbija se trenutno treba okrenuti badmintonu,a promoter ovog sporta Mr.Ji je to upravo saopstio NJ.E. koji kasni sa oktavama i petoletkama…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix