njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

06. sep. 2013

Fudbaler potpisao za klub iako kao dete nije maštao da će igrati u njemu

Adilson zavidi kolegama koji su potpisali ugovor sa klubovima o kojima su maštali

LISABON, 6. septembar 2013, (Njuz) – Mladi brazilski štoper Adilson priznao je juče novinarima da je pred kraj prelaznog roka potpisao ugovor sa portugalskim Belenenseom iako kao mali uopšte nije maštao da će igrati u tom klubu.

Adilson je rekao kako nije bio svestan da je život profesionalca ovako surov i da se nada da će moći da da sve od sebe u dresu kluba za koji nikada nije navijao.

– Kada sam bio dečak maštao sam da ću, kao i svi fudbaleri, igrati u dresu voljenog kluba. To mi je delovalo potpuno prirodno i normalno. Nisam mogao ni da sanjam da ću doći u situaciju da se prilikom izbora kluba rukovodim finansijskom ponudom, a ne emocijama – objasnio je Adilson.

– Moram da priznam da sam pomalo ljubomoran na sve te fudbalere širom sveta koji su potpisali ugovore sa klubovima za koje su odmalena navijali. Kada čitam vesti o njima i vidim fotografije na kojima su srećni sa dresom voljenog kluba u rukama, bude mi baš žao jer oni igraju tamo gde su želeli, a ja moram da igram tamo gde me plaćaju – rekao je dvadesetjednogodišnji Brazilac.

Adilson je dodao da se nada da će prilikom sledećeg transfera ispuniti dečački san i da će klub koji voli moći da ispuni njegove finansijske uslove.

Soko Sokolović

Strahinja Ćalović

 1. Pametan ali onako kaže:

  Neverovatno koliko je ovaj igrac iskren ! Mukica nije ni pomislio da mnogi fudbaleri sirom sveta lazu. Bas mi ga je zao :(

 2. Kopac kaže:

  Ja sam sanjao da vozim autobus a radim kao vulkanizer.Očekujem transfer ….

 3. Арса kaže:

  Па то је заиста страшно. И мој комшија је као мали маштао да ће студирати оно што воли а на крају је уписао факултет ан који су га примили. И он се нада да ће факултет о којем је маштао као мали бити у прилици да му испуни жеље како треба да изгледа пријемни испит.

 4. Kapetan od belu ladju kaže:

  Svako ima svoga Šojića..!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *