Fudbaleri krive brojne rijalitije
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

07. okt. 2015

Fudbaleri Srbije razočarani odzivom starleta na novom okupljanju reprezentacije

STARA PAZOVA, 7. oktobar 2015, (Njuz) – Odnosi među igračima naše reprezentacije, koja se u Staroj Pazovi priprema za utakmice protiv Albanije i Portugala, veoma su napeti, saznaje Njuz. Prema rečima izvora bliskog fudbalerima lošoj atmosferi najviše je doprinela činjenica da je odziv starleta na ovo reprezentativno okupljanje jako slab.

Ovaj izvor navodi da su igrači zbog odnosa starleta prema dresu sa državnim grbom prilično razočarani i da jedva čekaju završetak kvalifikacija.

Aleksandar Kolarov, jedan od najiskusnijih u timu orlova, rekao je za Njuz da je svestan da su fudbaleri najviše doprineli ovakvom odzivu najvernijih obožavateljki.

– Lagao bih kada bih rekao da me trenutno stanje ne pogađa i da nisam razočaran. Slično mišljenje deli većina mojih saigrača. Jako je teško biti fokusiran samo na treninge i utakmice kada svi znamo da to nije razlog zbog kog smo prihvatili poziv za reprezentaciju – požalio se levi bek Sitija.

– Razumem ja i da su sada u toku brojni rijalitiji i da su neke iskusnije starlete sprečene da dođu, ali šta je sa ostalima, šta je sa mladim snagama, koje tek treba da se nametnu. Zar za njih dres reprezentacije nije dovoljan magnet? – zapitao se naš reprezentativac.

Kolarov je napomenuo da zbog ovakvog odziva svi koji imaju veze sa srpskim fudbalom treba da stave prst na čelo.

– Starlete su godinama jedine negovale kult reprezentacije i uvek su bile uz nas, bez obzira na sve. Na njih smo svi uvek mogli da računamo i kada vidim kakva je situacija ne mogu da se ne zapitam kuda ide naš fudbal – rekao je on.

Soko Sokolović

 1. Рубљов kaže:

  Згрожена понашањем старлета, издајом дреса са државним грбом и са горким укусом у устима, тридесетшестогодишња Ники Престиге, власница, директорка, разредни старешина, инструктор практичне наставе, педагог, психолог, библиотекарка и теткица у школи за орални секс у центру Београда, најавила је подршку “орловима”, што своју, што подршку својих полазница, где најмлађа полазница има 24. године, а најстарија је добростојећа и добродржећа шездесеттрогодишња госпођа…

 2. Strani Placenik kaže:

  Nikako ne mogu da razumem, ove nase rukovodioce i trenera reprezentacije?
  Vodaju ove nase reprezentativce po koje kakvim kampovima za pripreme.
  Pa se posle cude sto ne ide pa me ide. Umesto da su ih odveli nedelju -dve na Farmu ,Parove i u Kucu velikog brata.
  Garantovano bismo se do sada vec kfalifikovali.

  1. Strani Placenik kaže:

   Umalo da zaboravim. Pa zar nismo videli kako je igrala mlada reprezentacija ,tek kad im je ona starleta obecala oralno zadovoljstvo.
   Ono jes da ih je izradila ali je delovalo.
   Sta bi bilo da su Orlusine bili na pripreme u tim pripremnim kampovima (FARMA; PAROVI VELIKI BRAT)?
   Ne smem ni da zamislim!

 3. scoby kaže:

  Sledi nam katastrofalni poraz , jer je nekadašnji ”vođa navijača” a sadašnji Dragi Veliki Vodja, junački pobegao sa Kosova Polja, gde su ga naši ”junaci” očekivali u punom sastavu, sve sa njegovim Batom & Kumom. Ostaje nam jedino nada u Pravdu Za Uroša I Pravdu Za Icu.

 4. ethanol kaže:

  Baš ovu futbalerku sam jutros vezao za koc da ne laje po “business oligarchs and hooligans” u Beogradu na vodi, a ona se odvezala, preskočila plot naše bašte i ujela dva napredna prolaznika.
  Rezultati besnih ujeda još nisu rešeni, a naguzne rane samo distilacija šljive može da izleči.

  1. Баш Рђа kaže:

   Вучић значи вида љуте ране “Томовачом”? Огади ми шљиву јбт!

 5. voya montoya kaže:

  Vratiće se rode,pogotovu nakon večerašnjih jalovih jalo jalo 0 2, i to na tradicionalno vročem terenu,napokon otvorismo UEFA poglavlje,žurim na Trg a usput će trubim po blokovima…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *