njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. jul. 2012

Fudbalski savezi Hrvatske i Belgije čestitali jedni drugima izbor Karadžića za predsednika FSS

Fudbalski savezi Hrvatske i Belgije se nadaju da će Karadžić nastaviti da radi kao i do sada

ZAGREB/BRISEL, 13. jul 2012, (Njuz) – Prve čestitke povodom izbora Tomislava Karadžića na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, rano jutros dobio je Nogometni savez Hrvatske od Fudbalskog saveza Belgije.

Ubrzo zatim i Hrvati su na isti način uzvratili, čestitajući Fudbalskom savezu Belgije, što je fudbalski savez države koja se sa njima nalazi u istoj kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo 2014. godine dobio Karadžića za prvog čoveka.

Presednik NSH Davor Šuker smatra izbor Karadžića izuzetno bitnim i potpuno je uveren da će on u svom mandatu sigurno raditi u interesu hrvatskog fudbala, što će se najbolje videti u predstojećim kvalifikacionim mečevima između Hrvatske i Srbije.

-Karadžić je pre svega čovek iz fudbala, koji je uvek radio u interesu rivala srpske reprezantacije i očekujemo da će i u budućnosti nastaviti sa ovom praksom – navodi Šuker u svom saopštenju.

Iako još uvek nisu uputili zvanične čestitke, očekuje se da će to ovih dana uraditi i bukmejkeri najznačajnijih svetskih kladionica.

Bojan Savić

Karadžić: Sve se nekako namestilo

Tomislav Karadžić izjavio je da je, kao jedini kandidat za predsednika FSS, očekivao neizvesne izbore i da da je njegov reizbor potvrda kvalitetnog rada.

– Sve se namestilo da ponovo postanem predsednik – izjavio je Karadžić – tu su pre svega četiri uspešne godine tokom kojih smo promenili tri selektora, odigrali tri utakmice na jednom i propustili drugo veliko takmičenje. Mislim da je najbolja potvrda mog rada to što navijači skandiraju moje ime na skoro svakoj utakmici – smatra Karadžić i obećava da će ostati na mestu predsednika i ako se ne kvalifikujemo na svetsko prvenstvo u Brazilu.

Soko Sokolović

 1. Jaran Gigs kaže:

  Vels se pridružuje čestitkama i mnogo hvala Srbiji na pomoći.

 2. snezana kaže:

  Doticni je rekao i: ,,Da sam mladji uzbudio bih se”.

 3. celtic kaže:

  Javljaju mi iz polumatice Irske: Guinness pripremio pivo od 40% alkohola sa kilom C4 gratis, koji najbolje efekte daje u blizini Beocrnogoraca.

 4. e... kaže:

  poanato je da FSS po statutu ne moze da vodi niko mladji od 80 god tu su tole curkovica su jedva isterali iz olimpijskog komiteta on je jos stariji a i bata djora bolje da se zove deda djora jer bata tesko da moze da bude.steta sto bulatovic nije ziv bilo je jos mesta za dinosauruse. ovo je renesansa srpskog fudbala jer su svi iz srednjeg veka iz doba renesanse samo im krko babic fali .

 5. Ivan kaže:

  paradigma

 6. Sasha kaže:

  Aaaa, a i vi sa njuz neta ste neki :) Ja sam mislio da ste originalni a vi ste ovu vest preneli sa RTS-a :)))

 7. Bane kaže:

  Kako fudbal probija sve granice… Nijedna od bivših republika SFRJ se nije setila da međusobno čestita postavljenje Ivice Dačića za mandatara/premijera.

 8. miloos kaže:

  Gde ja zivim? Danas sam prvi put na sajtu da sam znao koliko ovde ima pametnih stvari ranije bih svratio. Vrh vesti svaka cast.

 9. Shumsky kaže:

  “potvrda mog rada to što navijači skandiraju moje ime”

  što me je podsetili na stari vic koji kaže:
  prostitutka se raduje što joj je sin postao golman – i kad primi gol svi će da mu yebu mater!
  %)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *