njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

19. feb. 2014

Galantni gospodin pronašao srodnu dušu preko oglasa u “Pan erotici”

Galantnom gospodinu oglas vratio veru u ljubav

Galantnom gospodinu oglas vratio veru u ljubav

BEOGRAD, 18. februar 2014, (Njuz) – Galantni gospodin G. P. (32) uspeo je da se, posle višegodišnjeg traganja, upozna sa idealnom devojkom preko oglasa u časopisu “Pan erotika”.

G. P. je upoznao dvadesetpetogodišnju M. S. preko odeljka “Fetiši” u oglasima ovog renomiranog časopisa, a nakon toga je usledio sastanak tokom kojeg je postalo jasno da su njih dvoje – stvoreni jedno za drugo.

– Ona voli da joj ližu i ljube stopala, a ja imam fetiš prema ženskim stopalima. Ona ima sobu za zlostavljanje u svom stanu, a ja imam izraženu mazohističku sklonost. Onog trenutka kada mi je udarila vrelu šamarčinu na kraju sastanka, bilo je sasvim jasno da galantan gospodin poput mene i ozbiljna dama poput nje jednostavno moraju da provedu život zajedno – rekao je G. P. za Njuz.

On kaže da je već počeo da gubi nadu da će ikada pronaći srodnu dušu.

– Ako ste nekada videli sms poruku na domaćim televizijama u kojoj mlad, atletski građen i dobro situiran galantni gospodin traži blago perveznu seksi damu koja drži do higijene, pederi i perverznjaci stop, velika je verovatnoća da je taj oglas bio baš moj. Kada to nije dalo efekta, počeo sam da se oglašavam u “Pan erotici”, a da nisam upoznao M, verovatno bih dao oglas i u “Happy sex oglasniku”, toliko sam bio očajan. Na svu sreću, sada je sve u redu – zaključio je ovaj galantni gospodin u Njuzu.

Nenad Milosavljević

 1. Сима Космос kaže:

  Можда сам оптерћен, али када сам прочитао “mlad, atletski građen i dobro situiran galantni gospodin”, са усана ми полете “ППВ!”.

  1. celtic kaže:

   Koincidencija-PPV i usne u istoj rečenici!?

 2. Ja sam kaže:

  Redakcio,
  Gde nestase stari komentari?

 3. ehm kaže:

  A i slika je drugacija. Sad je jedno, usamljeno srce, a pre su bila 2, u snegu (opet PPV)

 4. Zoran kaže:

  pa i ja sam upoznao svoju svalerku otalen, kako bije inace upoznao a da zena ne sazna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *