Gašić planira spektakularan dolazak na posao
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

22. maj. 2017

Gašić će prvog radnog dana helikopterom sleteti na krov zgrade BIA

BEOGRAD, 22. maj 2017, (Njuz) – Novi direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić na tu funkciju će stupiti spektakularnim sletanjem helikopterom na krov zgrade u kojoj se nalazi ta agencija, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih izvora.

Gašić će na taj način spojiti svoju od ranije poznatu ljubav prema helikopterima sa svojim novim poslom, a sletanju će prisustvovati brojne novinarske ekipe i državni vrh na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrom Zlatiborom Lončarom.

Nekadašnji ministar odbrane nije želeo da komentariše ova saznanja Njuza, ali od njegovih saradnika saznali smo da je i više nego ushićen.

– Gašić je vrlo srećan zbog imenovanja, a prvi komentar mu je bio “Volim tajne službe koje lako kleknu i odmah mi obezbede helikopter”. Svestan je da je pred njim velika odgovornost i učiniće sve da BIA potpuno bude u službi države, odnosno Aleksandra Vučića – rekao nam je jedan od Gašićevih saradnika.

Novi šev BIA-e već ima sijaset novih ideja koje će uskoro početi da primenjuje u cilju unapređenja rada službe. Tako će, između ostalog, na TV Hepiju biti pokrenut rijaliti program “BIA parovi”, kao i “Agente, oženi me”.

Nenad Milosavljević

Dejan Nikolić

 1. Marko kaže:

  Ne znam da li mi je ovo smesno ili tuzno.

 2. Malo mnogo kaže:

  Bio jednom jedan Gaša jako sposoban i vredan.U životu se bavio mnogim stvarima,keramikom,ženskom odbojkom,kafom tu i tamo distribucijom goriva.Jednog dana učestvovao je u formiranju jedne velike i napredne stranke i od tada postao veoma napredan.Dao pare crkvi da mu milost izmole od Boga i završio na ikoni.Postao ministar vojni ali smenjen samo zbog neke novinarke koja nije htela da klekne.Posle celih godinu i po dana bez funkcije postao direktor BIA.Idem sad u Holivud da prodam ovaj scenario za velike pare.Ne znam samo koji će biti žanr filma koji će snimiti da li misterija,komedija,krimić ili naučna fantastika.

  1. losblancos kaže:

   Žanr: tragikomedija

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Čitam komentare na svim portalima i glasilima, svugde svi opterećeni kadrovima, kvalifikacijama, sposobnostima. Niko ne nisli na objekte. U svim objektima BIA, kao i mnogih drugih institucija u Srbiji, treba, krečiti , pločice menjati, podove popločati. O svemu tome je najveći mislio i potpuno pravilno, postavlja prave ljude na prava mesta! Kvalifikovani i obrazovani mogu da se snadju i izvan Srbije!

 4. Alkibijad kaže:

  Još tokom 80-ih sam u “Marfijevom zakonu” zapazio interesantan postulat – parafraziram:”U prirodi svakog čoveka (ili makar većine ljudi!)je želja (patološka?!)da se izdignu na nivo sopstvene nesposobnosti (tj iznad nivoa svojih objektivnih sposobnosti). Teoretski – jednog dana će na svim (važnim)pozicijam u društvu biti ljudi koji su nesposobni za obavljanje tih poslova”! Čuj… teoretski!!! Praksa – bato! Ili je “pravopisnije”: Praksa – Bato?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *