Ministar Gašić se nada da će vrlo brzo naučiti da koristi poklon
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

07. aug. 2015

Gašić dobio maketu mozga na poklon

BEOGRAD, 7. avgust 2015, (Njuz) – Neposredno po završetku današnje sednice Vlade ministar odbrane Bratislav Gašić dobio je od svojih kolega na poklon maketu mozga, saznaje Njuz.

Članovi Vlade smatrali su da je ministar Gašić svojim dosadašnjim aktivnostima i ponašanjem zaslužilo adekvatnu nagradu i da je maketa mozga nešto što bi u narednom periodu moglo da mu bude od velike koristi.

– Dugo smo razmišljali šta bismo mogli da poklonimo Gašiću. Pošto je on čovek od akcije smatrali smo da to treba da bude neki praktičan poklon, nešto što bi mogao svakodnevno da koristi. Nismo baš bili sigurni šta je to što mu najviše treba, ali nakon što je ministru Lončaru za rođendan poklonio maketu helikoptera shvatili smo da je Gašiću neophodna maketa mozga – ispričao je za Njuz jedan od ministara iz Vučićevog kabineta, koji je insistirao na anonimnosti.

Gašić je u razgovoru za Njuz naveo da ga je poklon iznenadio.

– Zaista neobičan poklon. Nikada do sada nisam imao priliku da koristim nešto slično, ali su me svi iz kabineta ubeđivali da bi trebalo što pre da počnem. Nisam baš siguran kako da je upotrebim, kolege su mi rekle da nije tako strašno kao što mi deluje i da im se obratim za pomoć ukoliko budem imao poteškoća – rekao je on.

Ministar je dodao da jedva čeka da vidi kakve će efekte na njegov rad imati upotreba makete mozga.

– Ako mi maketa zaista pomogne možda bih mogao da pređem i na korišćenje pravog mozga – izjavio je Gašić.

Soko Sokolović

Inspiracija: Gašić Lončaru poklonio maketu helikoptera za rođendan

 1. patrijota bez iskustva kaže:

  Dobro je, slaže mu se uz razdeljak.

 2. scoby kaže:

  Izgleda da mu je taj deo tela unisten tehnickom greskom prilikom “telepromptovanja”. Mister Spok zbog toga podneo ostavku i vracen na planetu Vulkan gde se bavi przenjem Santos kafe.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Ako nastave sa davanjem ovakvih poklona ministrima, bojim se da ce doci do nestasice mozgova u Srbiji!

 4. Sp kaže:

  Ovo će biti najbrži odliv mozga u skorijoj srpskoj istoriji.

 5. Баш Рђа kaže:

  Прво, мало су две ноге за овол*ку памет. Друго, јел му тај орган послао тачи преко вучића? Треће, ако је људски мозак, онда није компатибилан са овом главуџом! И сад може дачић да му пева: “Човек са мозга дваааа, верујте тоо сам јааа!”

 6. voya montoya kaže:

  Zlatibor mu podario exponat iz formalina ?

 7. voya montoya kaže:

  U Srbiji iovako Vlada i vlada ,podliv mozgova,nakon sprečenog odliva …Sve zahvaljujući merama Vlada Srbijje…

 8. Guslar Perun kaže:

  Kako ga gleda, cini mi se, pojesce ga. Samo da mu neko smisli jel da ga pohuje il onako da ga baci
  na mast …?

 9. ethanol kaže:

  Po vijugama se vidi da je ova maketa mozga od homo sapijanca. Bliži se srpska mudijada.
  A ja već tri dana pred mesarom stojim, razgledam izlog i čekam da cena mesa padne ili da mi kasapin bar neki otpad pokloni. U dugom redu za sveže meso, što se kraj mene stvori, neke bahate dame se i laktovima gurahu i na izlogu osta samo jedno srce od neke glupe životinje.

  Zadnje komade srca kasapin će prodati bilo kome.

 10. dragan kaže:

  Ovaj mozak je prevelik za celu Vladu!

 11. voya montoya kaže:

  Alo bre, on mene maketom ja njega maketom…Maketari Srbije… Rekoh f o r m a l i n…Mrtve ideje rodjaci kasnite četvrt veka!!!

 12. kalixx kaže:

  Ako je model od keramike neće biti nikakvih problema, lako će ministar savladati sve tehnike korišćenja ovog čudnog mehanizma.

 13. ВладаБрада kaže:

  Је л’ добио и упутство за коришћење?

 14. Sasa kaže:

  Kako to upakovati?

 15. ariela kaže:

  I sta bre privremeno… Odkad putujem preko njihove zemlje na grani je atmosfera kao da nas vode u logor… Svi pognute glave s prtljagom u prijemnu sobu… A kad te puste ko da si docekao oslobodjenje… Radost pesma…Saban Keba…ma loodilo…al pojavi li se samo jedan sto je Sava Kovacevic vracaju nazad…i vi kazete to je privremeno….ajte molim vas

 16. kralj milutin kaže:

  tek ce klecati keramicar…plocice nece same da se zalepe.

 17. Rade kaže:

  Šalu nastranu, ali mislim da gospodin Gašić ni posle ovog poklona ne shvata težinu onog što je rekao, ne shvata značaj mesta gde je to rekao i funkcije sa koje to govori. Ne shvata, takođe, ni glupost poklona koji je nedavno dao gospodinu Lončaru (maketu helihoptera), pa tako ne shvata ni poruku ovog poklona koji je danas dobio. Jednom reči, mi imamo ministre koji po svom intelektu ne mogu da budu ni na jednom rukovodećem mestu, makar to bio i predradnik u nekoj fabrici. Slična situacija je i u javnim preduzećima, opštinama… Dno dna…Pitanje je, medjutim, da li to nekome odgovara da bi mogla lakše da se sprovodi autokratskla vladavina…

 18. jankovic dusica kaže:

  gasicu kad nemas svoj mozak dobar ti je i taj

 19. Pedja kaže:

  To je mozcina od “Abi Normal” !

 20. peric kaže:

  Neko mu je ocigledno smestio, jer to je Babicev mozak, koga ovaj trazi jos od…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *