Gašiću novinari koji kleče velika slabost
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. dec. 2015

Gašić obećao ostavku ukoliko novinari kleknu i zamole ga

BEOGRAD, 22. decembar 2015, (Njuz) – Bratislav Gašić je danas saopštio da će podneti ostavku na funkciju ministra odbrane ukoliko novinari kleknu i lepo ga zamole. On je tom prilikom objasnio da ne očekuje da baš svi novinari u Srbiji to urade, već da će biti sasvim dovoljno da kleknu samo oni koji se okupljaju na protestnim skupovima i traže njegovu smenu.

-Meni nije nikakav problem da udovoljim novinarima i da podnesem ostavku. Evo javno obećavam da ću im izaći u susret kada to toliko žele, ali samo pod jednim uslovom, a to je da i oni urade nešto što meni veoma znači i u čemu neizmerno uživam, a to je da kleknu i lepo me zamole da odem – izjavio je Gašić.

-Novinari koji kleče su moja velika slabost. Kada ih vidim u tom položaju potpuno se izgubim i teško kontrolišem emocije. Tada sam spreman da uradim i najveće ludosti, poput odlaska sa funkcije. Još kada bi me lepo molili bio bih spreman čak i da obećam da se više nikada neću baviti politikom – ispričao je ministar.

Gašić je dodao da je on, za razliku od novinara, skroman kada su zahtevi u pitanju.
-Oni od mene stalno nešto traže, čas odgovornost, čas ostavku, a ja od njih samo jedno, da kleknu, a njima je i to problem – rekao je on.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Da se ponizim i kleknem?!
  Ma, bre, ni a zivu glavu.
  Ostacu da puzim.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa tesko ce ici jer su Vodju ubedili da je Srbija puna novinara sa diplomom, a keramicara nema bas na svakom cosku!

 3. strani placenik kaže:

  Nije samo naveo ko ce da mu raskopca pantalone?
  Ili ce doci bez njih da se novinari ne bi svadjali oko toga.

 4. Рубљов kaže:

  Добро де,празници нам предстоје те је један од вулина, онај шљам – вулин, рекао да сва деца имају право да се радују и прочитао писмо гашићевих родитеља у којем молба стоји да и деца са најтежим обликом ометености у развоју не буду ометена ( сама молба звучи ометено у писању и читању, ал’ родитељи су то) у радости…Зато, празнословни скрибомани учините плезир министру војном… (Да би све на врхунцу ометености и радости било, први клечећи ред нека заузму луковићи, панчићи, басаре, јакшићи, васићи, жарковићи, матићи, кажипрстовићи, пешчановићи, енједановићи, њузвиковићи, таблоидиотовићи, жутоштамповићи, тоалетпапировићи, афтушовићи, празилуковићи, полуписменовићи, подгузмувићи, шуљевићи, отирачевићи, сричевићи, нагласчитановићи, копипејстановићи тј. преписивановићи, мрсомудићи и ини олошићи што себе новинарима зову а на зов се са А!? одазивају…)

 5. vitez kaže:

  Može li neka zamena, naprimer da kleknu profesorke, osveta loših đaka.

 6. Sp kaže:

  Gašić je smenjen, ali još niko od potencijalnih kandidata nije prošao poltronigraf.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *