Tužilaštvo je pokazalo da je nezavisno, ocenio je Gašić
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

30. jun. 2016

Gašić: Volim tužilaštvo koje ovako lako klekne

BEOGRAD, 30. jun 2016, (Njuz) – Bivši ministar odbrane u Vladi Srbije Bratislav Gašić saopštio je danas da je zadovoljan odlukom Višeg javnog tužilaštva da ne pokreće krivični postupak o helikopterskoj nesreći.

– Odluka tužilaštva je donekle očekivana i ja ću je svakako poštovati. Ovim je srpsko pravosuđe pokazalo da je potpuno nezavisno i svaka drugačija odluka bi bila direktan napad na premijera Aleksandra Vučića – naveo je Gašić.

Bivši ministar nije bio previše rečit u komentarisanju odluke tužilaštva.

– Mnogo volim tužilaštva koja ovako lako kleknu – zaključio je Gašić na kraju kratke izjave novinarima.

Povodom odluke tužilaštva oglasio se i premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je naveo da se taj sudski organ već nalazi na udaru.

– Već sam video da neki tviteraši negativno komentarišu tužilaštvo i njegovu odluku i njima imam samo jedno da poručim: ne dam tužilaštvo! Vidim da se vodi hajku protiv njih, ali evo ja preuzimam odgovornost. Tužilaštvo neću da dam! – kategoričan je bio premijer.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Izgleda da kompletni idioti nisu samo u vlasti, nego i u pravosudju!

 2. Sp kaže:

  Gašić se, kao sedmostruki ubica, godinu dana kasnije, oseća odlično. Prežalio je, nekako, gubitak ministarstva, ali je zahvaljujući prijateljstvu sa bogom-i-batinom, takozvanim mandatarom Vučićem i dalje, ponosni vlasnik svake dlake na svojoj glavi. Napredovao je u stranci; račun u banci se prilično podgojio, a lekciju je naučio: Govori tiho i vodi Vučića sa sobom.

 3. Ja sam kaže:

  Svaka mu cast, ovom gasicu.
  On je najzasluzniji za ovako istorijsko povecanje helokoptera od 200%- sa jedan na tri.
  Da nije njega Srbija bi imala nekoliko dusa vise ali i samo 100 % brojniju helikoflotu- 4 umesto 2.
  Moramo da mu budemo zahvalni do sedam grobova.

 4. Баш Рђа kaže:

  Хеликс – птерон (грчки, спирално крило), helicopter (енглески), chopter (скраћено, у С.А.Д.), Вертолет (руски – вертикални лет), hubschrauber (немачки), ндеге (њања, језик банту – црнаца), зракомлат (рвацки), гашомлат (напредно – српски). Кад већ помињем банту – црнце, на том њања језику “Зака зивири Зока” не значи “дај да завирим Зоко”, него “још само две године”.

 5. voya montoya kaže:

  Da li je mislio na Pinkinformer tužilaštvo,Pinkinformer porotu i Pinkinformer poligraf,kao i stupove Žandarmerije,produženih ruku i noseva poput Idola im.Kao što jedna patriotska pesma reče:klekli dole ,klekli dole al se Bogu mole,a ja junak za junakom …sastaću se sa Kundakom…

 6. Ministar kaže:

  Ono kad umesto Tužilaštva imaš tužilaštvo na vodi, g.vna sama odplove ka slobodi..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *