Bratislav Gašić je na novu funkciju pušten šest meseci ranije
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

23. maj. 2017

Gašiću skraćena kazna od 2 godine bez funkcije zbog dobrog vladanja

BEOGRAD, 23. maj 2017, (Njuz) – Bivšem ministru Bratislavu Gašiću, kojeg je sud Srpske napredne stranke osudio na dve godine bez funkcije, kazna je zbog dobrog vladanja umanjena za pola godine.

S obzirom na to da je Gašić taj period već odslužio bez funkcionerske fotelje, on je odmah pušten na novu poziciju, ovog puta na mesto direktora Bezbednosno-informativne agencije.

Gašić je, da podsetimo, lišen funcije nakon što je seksističkom opaskom uvredio novinarku televizije B92 Zlatiju Labović. Međutim, tokom odsluženja kazne Gašić je, kako je objasnio premijer Srbije Aleksandar Vučić, pokazao dobro vladanje i zato je sada nagrađen.

– Ne samo da je Gašić stoički izdržao godinu i po dana bez ikakve javne funkcije već nije pravio nikakve incidente, nije uvredio bukvalno nijednu ženu, a ni novinara za čitavih godinu i po dana. Takođe, znali smo da jako pati zbog nedostatka funkcije i da se iskreno pokajao zbog učinjenog dela, pa smo odlučili da ga pustimo na funkciju pre istika perioda od dve godine – objasnio je Vučić.

Gašić je, kako saznajemo, u potpunosti rehabilitovan, a stručnjaci su ocenili da mu je lišavanje funkcije toliko teško palo da su šanse da ponovo uvredi neku ženu koja kleči ispred njega gotovo isključene.

Nenad Milosavljević

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Napredna vlast i njen veliki vodja, polako Srbima poboljšavaju život. Eto gašić, pa novopečeni predsednik novoformirane komisije za medjudržavno lelemudjenje…
  Zašto Srbi kukaju, kad je nekima zaista krenulo!

 2. Ja sam kaže:

  On nekome skrati zivote (7)… neko njemu skrati kaznu…to ti je zivot…svi budu skraceni…ravnoteza…napredna.

 3. scoby kaže:

  To znači da će sad nesmanjenom žestinom I sa velikim radnim elanom, Bata Santos krenuti u obaranje I našeg drugog vojnog helikoptera? Pa kako I koga će onda Pametni Veliki Vođa spasavati iz smetova?

 4. Malo mnogo kaže:

  Bata Gašić postade dostojni naslednik Ilije Čvorovića,Ilija postade špijun posle kazne na Golom otoku,a Bata posle kaznenog čekanja nove funkcije, Ilija i brat mu Đura behoše komunisti a Bata i brat mu Boban pravo sa freske na čelo BIE.Uz zanemarljive izmene eto nama modernog”Balkanskog špijuna”.

 5. neupucen kaže:

  Briše li se ukor razrednog starešine?

 6. koska kaže:

  ceresit cm 11 plus … šta reći a ne zaplakati

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.