Stručnjaci očekuju da će čipovi dobro raditi nakon apdejta
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

27. jan. 2021

Gejtsovi čipovi u vakcinama moraju da se apdejtuju

BEOGRAD, 27. januar 2021, (Njuz) – Čipovi u vakcinama, koje je za sve građane planete donirao osnivač Majkrosofta Bil Gejts, tražili su da se izvrši prvi apdejt otkad su instalirani u ljude.

Svi koji su primili vakcine sa Gejtsovim čipom jutros su bili malo usporeniji i teže su izvršavali zadatke, a ispostavilo se da je to zato što im je bila potrebna instalacija unapređenja za softver čipa.

– Moj muž se jutros jako teško podigao iz kreveta i sve mu je bilo naporno da uradi. Pokušala sam da ga restartujem jakom, crnom kafom, a onda sam ga i malo lupila ne bi li proradio, ali ništa nije pomagalo. Tek kad je sin rekao ‘Ćale, tebi baš treba jedan apdejt sistema’, proradio mi je kliker da proverim čip. Ispostavilo se da je potrebno instalirati neke bezbednosne zakrpe kako bi sve radilo kako treba. Uradila sam to i sada mi je muž kao nov – objasnila je svoj slučaj za Njuz Dragana Tošović, frilenserka iz Beograda.

Stručnjaci su upozorili da se apdejt obavezno uradi odmah čim korisnici primete neki problem. U suprotnom, kako kažu, može doći do usporavanja sistema, a u težim slučajevima može da se pojavi i “plavi ekran smrti”, posle čega bi morala da se uradi kompletna reinstalacija čipa odnosno ponovna vakcinacija.

Takođe se preporučuje i da se povremeno u toku dana uradi restart sistema lepom popodnevnom dremkicom od pola sata.

Nenad Milosavljević

  1. Darko kaže:

    Ako priđete dovoljno blizu 5G anteni pokrenuće se auto update i za par sekundi će se downloadovati najnovija verzija softvera. Nakon što tri puta potvrdno klimnete glavom / Yes, Yes, Next / update softvera će se instalirati na vaš čip.

  2. Dragan Lalić kaže:

    Ordinarna glupost!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *