nazad na vrh

Gejtsovi čipovi u vakcinama moraju da se apdejtuju

Stručnjaci očekuju da će čipovi dobro raditi nakon apdejta

BEOGRAD, 27. januar 2021, (Njuz) – Čipovi u vakcinama, koje je za sve građane planete donirao osnivač Majkrosofta Bil Gejts, tražili su da se izvrši prvi apdejt otkad su instalirani u ljude.

Svi koji su primili vakcine sa Gejtsovim čipom jutros su bili malo usporeniji i teže su izvršavali zadatke, a ispostavilo se da je to zato što im je bila potrebna instalacija unapređenja za softver čipa.

– Moj muž se jutros jako teško podigao iz kreveta i sve mu je bilo naporno da uradi. Pokušala sam da ga restartujem jakom, crnom kafom, a onda sam ga i malo lupila ne bi li proradio, ali ništa nije pomagalo. Tek kad je sin rekao ‘Ćale, tebi baš treba jedan apdejt sistema’, proradio mi je kliker da proverim čip. Ispostavilo se da je potrebno instalirati neke bezbednosne zakrpe kako bi sve radilo kako treba. Uradila sam to i sada mi je muž kao nov – objasnila je svoj slučaj za Njuz Dragana Tošović, frilenserka iz Beograda.

Stručnjaci su upozorili da se apdejt obavezno uradi odmah čim korisnici primete neki problem. U suprotnom, kako kažu, može doći do usporavanja sistema, a u težim slučajevima može da se pojavi i “plavi ekran smrti”, posle čega bi morala da se uradi kompletna reinstalacija čipa odnosno ponovna vakcinacija.

Takođe se preporučuje i da se povremeno u toku dana uradi restart sistema lepom popodnevnom dremkicom od pola sata.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Ako priđete dovoljno blizu 5G anteni pokrenuće se auto update i za par sekundi će se downloadovati najnovija verzija softvera. Nakon što tri puta potvrdno klimnete glavom / Yes, Yes, Next / update softvera će se instalirati na vaš čip.

  2. Ordinarna glupost!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix