Gledaoci oduševljeni herojima iz Srbije koji su sprečili još veću katastrofu
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. jun. 2019

Gledaoci oduševljeni kako je katastrofa u Ukrajini realistično prikazana

LAVOV, 8. jun 2019, (Njuz) – Gledaoci širom sveta koji su sinoć pratili fudbalski meč između Ukrajine i Srbije oduševljeni su koliko je ova katastrofa realistično prikazana.

– Pratim ceo serijal kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali sinoćni meč bio je vrhunac umetničkog dostignuća. Sad tek shvatam kakva je katastrofa zadesila Srbiju. Eksplozija golova u Ukrajini, sa dozom od 5 komada u mreži Srbije, bila je baš stravična. Najviše me je oduševio realističan prikaz cele te havarije jednog tima, a svi likovi su maestralno odigrali svoje uloge, posebno Srbi koji su na kraju bili vidno ozračeni zbog poraza – kaže Stiv Makao iz Londona.

– Scene raspadanja celog jednog tima bile su prilično mučne za gledanje, ali moram da kažem: respekt za celu ekipu koja je vrhunski odradila svoj posao. Napori jedanaestorice fudbalera iz srpskog tima koji su sprečili još veču tragediju, jer, realno, moglo je da bude i 7 ili 8 prema 0, graniče se sa herojstvom i treba im odati priznanje – kaže Emilio Valensijago iz Madrida i dodaje kako će ovom ostvarenju dati 10 zvezdica na IMDB-u.

Iz komentara gledalaca po društvenim mrežama može se zaključiti da ceo svet sa nestrpljenjem čeka naredni meč Srbije kako bi uživao u još jednom remek delu realističnog prikaza katastrofe.

Miroslav Vujović

  1. Jovica kaže:

    5:0…not great, not terrible.

  2. Vatroslav kaže:

    Konacno smo dobili i tramvaj preko ade! Moj deda ga je cekao 50 godine, tata 60, ja 50 sve u svemu 170 godine cekamo taj tramvaj, najsavremeniji ! Hvala Bogu, pa cemo sada iz NBG do grada ici preko Male Krsne. Ionako nas vozaju svakog dana, sada cemo barem BAŠ da se navozamo( ako stigne trandža)

  3. voya montoya kaže:

    Rak rana..?.Opijum za narod…?Ta nasa sportska hegemonija,i to bas uoci godisnjice Velike pobede nad NATO-m,nakon dijaloga od 72 dana,kada smo potpisali prvi sporazum o vojno-tehnickoj saradnji …Sva sreca,da zastava Ukrajine,nema kokosku…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *