nazad na vrh

Gledaoci oduševljeni kako je katastrofa u Ukrajini realistično prikazana

YouTube
Gledaoci oduševljeni herojima iz Srbije koji su sprečili još veću katastrofuFOTO: YouTube

LAVOV, 8. jun 2019, (Njuz) – Gledaoci širom sveta koji su sinoć pratili fudbalski meč između Ukrajine i Srbije oduševljeni su koliko je ova katastrofa realistično prikazana.

– Pratim ceo serijal kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali sinoćni meč bio je vrhunac umetničkog dostignuća. Sad tek shvatam kakva je katastrofa zadesila Srbiju. Eksplozija golova u Ukrajini, sa dozom od 5 komada u mreži Srbije, bila je baš stravična. Najviše me je oduševio realističan prikaz cele te havarije jednog tima, a svi likovi su maestralno odigrali svoje uloge, posebno Srbi koji su na kraju bili vidno ozračeni zbog poraza – kaže Stiv Makao iz Londona.

– Scene raspadanja celog jednog tima bile su prilično mučne za gledanje, ali moram da kažem: respekt za celu ekipu koja je vrhunski odradila svoj posao. Napori jedanaestorice fudbalera iz srpskog tima koji su sprečili još veču tragediju, jer, realno, moglo je da bude i 7 ili 8 prema 0, graniče se sa herojstvom i treba im odati priznanje – kaže Emilio Valensijago iz Madrida i dodaje kako će ovom ostvarenju dati 10 zvezdica na IMDB-u.

Iz komentara gledalaca po društvenim mrežama može se zaključiti da ceo svet sa nestrpljenjem čeka naredni meč Srbije kako bi uživao u još jednom remek delu realističnog prikaza katastrofe.

Miroslav Vujović