Vlada Srbije više neće komentarisati ponašanje Gospoda Boga
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

17. maj. 2015

Godinu dana posle poplava Bog još nije podneo ostavku

BEOGRAD, 17. maj 2015, (Njuz) – Ni godinu dana posle katastrofalnih poplava, koje su u maju prošle godine pogodile Srbiju, Gospod Bog još nije podneo ostavku, navodi se u zajedničkom saopštenju više državnih organa i institucija.

– Godinu dana kasnije samo se potvrdilo ono što se znalo od samog početka, a to je da je Gospod Bog jedini krivac za katastrofalne poplave i sve posledice koje su one ostavile za sobom – stoji u saopštenju koje su potpisala sva ministarstva Vlada Srbije, Republički štab za vanredne situacije, Štab za vanredne situacije Grada Beograda, Republička direkcija za vode, Srbijavode i Beogradvode.

Da je tako, ističe se u saopštenju, pokazuje i to što nadležna tužilaštva nisu otišla dalje od predistražnih radnji u istrazi o odgovornosti za poplave, a Vlada Srbije, a kasnije i Skupština Srbije, usvojili su Izveštaj o poplavama u kojem niko od državnih organa i službenika nije označen kao odgovoran.

– Ovim se sa naše strane završava svaka dalja polemika. Mi više nećemo komentarisati ponašanje Gospoda Boga. Mi ćemo ga ostaviti da radi i da nastavi da se ponaša kako god hoće, jer mislimo da svakoga dana, što više aktivnosti ima, sve više i sve bolje govori o sebi – zaključuje se u saopštenju.

Na kraju se dodaje da je najvažnije da i građani Srbije znaju ko je i za šta odgovoran, bez obzira da li se taj neko krije iza funkcije koju obavlja.

Bane Grković

 1. sremac kaže:

  Nisu najbolje shvatili zapovest ‚‚ne prizivaj ime Božije uzalud‚‚. Hoću da kažem nismo mi baš tako glupavi.

 2. Teoretičar zavere kaže:

  Mislim da je Gospod Bog nepravedan prema srpskom narodu. Zar on ne zna da smo mi nebeski narod i samim tim imamo privilegiju kod njega. Kao pripadnik tog nebeskog naroda apelujem na Gospoda Boga da podnese ostavku što pre jer mi imamo jednog Boga ovde u Srbiji koji se pita za sve i dva Boga su zaista mnogo!

  1. Mizantropikus kaže:

   Nas kao nebeske mora ekstra da iskusava, da slucajno nebi pali u nemoral i blud.

  2. scoby kaže:

   Lako je Gospodu Bogu. On nema brata sa ukradenim identitetom i ombudsmana sa kojim mora da razgovara.

  3. BlagoMeni kaže:

   Eh, izgleda da se nije dovoljno kozlica, ovcica ili slicno zrtvovalo tom nebeskom vladaru! Ni ja ne mogu gladan nikog da gledam!

  4. Gorki kaže:

   To si u pravu dva boga su mnoogo
   Jednom bi trebalo dati otkaz .al mi svoga koji je sa ove strane save i dunava nedamo jer nas bog je nas sacuvao nije ko vas samo vam je falila nojeva barka.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Mislim da skupstinski izvestaj nije razmotrio stvari na pravilan nacin. Svima je jasno da je za poplave kriv Sveti Ilija Gromovnik, zaduzen za kise I ostale vodene pojave. Problem je sa ustrojstvom. Posto gospod Bog ne dozvoljava da njegovi podredjeni snose bilo kakvu odgovornost, a on je nepogresiv, jer je Bog, naravno da nije niko kriv na nebu. Na zemlji je druga situacija. Al kad su se srpska vlada I njene ustanove bavile situacijom na zemlji.?

 4. zoran kaže:

  У случају да господин Луцифер Белзебуб – Диаболо одлучи да изађе на будуће изборе, имаће нашу неподељену и
  монолитну подршку, баш као што и ми имамо његову, ем нас је довео на власт, ем нас у истој држи – стоји у другом саопштењу ђаволових шегрта исписаном крвљу жртвеног јарца током црне мисе у об(р)едном храму.(Био је то ручак у скупштинском ресторану, на менију јаретина испод сача.)

 5. aleksandar kaže:

  …peder…

  1. aleksandar kaže:

   elem, do komentara klik, a onda sivo na belom da mi oci ispadnu….

   jes vam jebo mater taj ko vam je dizajniro sajt…..

 6. ljuboljubo kaže:

  Nije On kriv. Kriva je zana sa bradom iliti bradata zena :)

 7. voya montoya kaže:

  Ostavite zaštitnika gradjana nebeske Srbije na miru,ima on teže zadatke, u Nepalu…

 8. žeks kaže:

  Pa kad Bog ne podnosi ostavku a zašto bi onda gradonačelnik Mali ili Čučković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *