njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. jun. 2012

Golišave hrvatske navijačice smanjile dolazak stranih turista za 20%

Hrvatksa turistička zajednica angažovaće nekoliko starleta za poslednji meč u grupi

ZAGREB, 15. jun 2012, (Njuz) – Tokom proteklih nekoliko dana skoro 20 odsto turista koji su uplatili aranžman za hrvatsko primorje odustalo je od letovanja na Jadranu.

Kako pokazuju prva istaživanjaHrvatske turističke zajednice, glavni razlog za ovakvu odluku su fotografije dve gole hrvatske navijačice, koja je poslednjih dana bila hit na društvenim mrežama.

Domagoj Srna iz Hrvatske turističke zajednice, kaže da je priča o lepim devojkama u Hrvatskoj bila najveći mamac za strane turiste proteklih godina.

– Mnogi misle da je hrvatsko primorje najveći adut za strane goste, ali to je višegodišnja zabluda. Istraživanja su pokazala da oko dve trećine muškaraca koji dolaze kod nas, to čine na prvom mestu zbog lepih devojaka o kojima se toliko pričalo širom Evrope – kaže Srna – Još nekoliko sličnih fotografija golišavih navijačica i turistička sezona će doživeti debakl.

Kako Njuz saznaje, Turistička zajednica ne namerava ništa više da prepusti slučaju, zbog čega je započela pregovore sa nekoliko najpoznatijih hrvatskih starleta, kojima je ponudila pozamašan ugovor da na poslednjem meču u grupi između Hrvatske i Španije, bodre “Vatrene” u toplesu.

– Mislim da nam je to jedina šansa. Neposredno nakon što su se pojavile fotografije dve gole navijačice, pokušali smo da plasiramo priču da nije reč o prosečnim hrvatskim devojkama, već o političarkama, ali izgleda da potencijalne turiste ovo objašnjenje nije ubedilo da promene svoju odluku – kaže Srna.

Marko Dražić

 1. mikelo kaže:

  dobar. cudi me da se nije vise govorilo o tome kakvi su grobovi ove dve

  1. cvice malo kaže:

   je, govorilo se u hrvatskoj naveliko…neš ti problema, nekoliko sisa…
   a dobile su i pojačanje – pišu :)

 2. Rade kaže:

  Hrvatsko ministarstvo turizma je hitro reagovalo i angažovalo Nives Celzijus i njenu drugaricu da brže bolje ponište negativni imidž koji je nastao, ali to nije bilo dovoljno.

 3. Boris kaže:

  Ma to su Zagorke, nema brige za sezonu, turisti ionak zaobilaze zagorje zbog alkohola, ljudi tam misle da im se ove slike priviđaju.

  1. Svantevid kaže:

   E sada, braćo Srbi, znate zašto Zagorke nikada ne osvajaju titulu Miss Hrvatske. ;-)

  2. Jan kaže:

   Najnovija vest: majka jedne od devojaka kaže da: “su već dobile ponudu jednog od ugostitelja iz Cavtata da provedu nedelju dana besplatnog odmora u njegovom smeštaju.” http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti/182332/Majka-razgolicene-navijacice-Ljuta-sam-meni-je-to-grozno

 4. ariela kaže:

  Oho za neku godinu unuci ce ih pitati: Baba mozemo se igrat s tvojim sisama? Moze deco al nemojte daleko:)))))

 5. slobodni strelac kaže:

  Blago Hrvatima. Ala im je problem!

 6. Zemunac kaže:

  E sve,sve ali stvarno su ove dve ružne da te bog sačuva,pa ja ih ni za slavu ne bi poljubio a kamoli nešto drugo,posebno ova desna,strašno,na sve liči ali na žensko teško….. :)

  1. celtic kaže:

   Ako ih za slavu ne bi ljubnuo, to govori o tebi….

 7. Bane kaže:

  Mislim da je pravi trenutak da izvezemo Rušku Jahić i Suzanu Mančić u Hrvatsku

 8. stefan kaže:

  citam ove komentare i ne verujem da ovi debili sa facebook-a jos uvek ne kapiraju koncept sajta njuz.net…EPIC FAIL!

  1. ca kaže:

   Stvarno, ukinite ove komentare sa face-a ili ih zagurajte u neki ćošak… Strašno su retardirni. Iznerviram se i samo kad bacim pogled.

 9. Miki kaže:

  Isto kao što kod muškaraca važi pravilo da ne j**u lepi nego uporni, tako i kod žena postoji pravilo da se ne svlače lako lepe nego pijane…

 10. celtic kaže:

  I u mojoj drugoj matici (Irskoj) sam viđao ljepše dame od ovih serviranih dulumara. A njihov postupak me ne brine. Tuđi život-tuđa nafaka.

 11. snezana kaže:

  ubuduce umesto ljepa njihova, ide samo njihova

 12. Tetka kaže:

  Две Ларисе Рикелме (или како се већ зове) ;)

 13. dragan kaže:

  Nikad više neću ići na utakmice, na navijačice bih rado išao.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *